Cum te pregătești de Black Friday?

black friday emag 2014

În mai puțin de 48 de ore Emag va da startul pentru Black Friday sau mai bine zis, ziua cu volumul cel mai mare de vânzări din an. O zi pe care cu toții o așteptăm conștiincioși pentru a ne achiziționa unul sau mai multe produse, la un preț extrem de avantajos. Însă nu este suficient să ai doar ceva bani puși deoparte pentru această zi, ci trebuie să te și pregătești pentru a fi sigur că îți sporești șansele de a pune mâna pe cele mai bune oferte ale magazinului.

Ce pași trebuie să urmezi pentru a fi pregătit de Black Friday?

Pasul 1 – Crează-ți un cont

Dacă deja ai cont, nu trebuie decât să ai grijă să te loghezi înainte de 21 noiembrie. Dacă nu, este necesar să îți creezi contul înainte de începerea evenimentului de Black Friday. Nu cred că ți-ai dori să pierzi clipe prețioase cu crearea contului când se va da startul la cumpărături.

Pasul 2 – Completează detaliile de facturare/livrare

Este important să ai câmpurile alocate detaliilor de facturare și livrare completate înainte de începerea evenimentului pentru a putea plasa comanda imediat ce produsul a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Pasul 3 – Stabilește care sunt produsele ce te-ar putea interesa și adaugă-le în wishlist

Stabilește care ar fi produsele pe care ți le dorești de Black Friday și crează-ți o listă cu ele. Urmărește prețul lor timp de câteva zile, și observă dacă pe data de 21 noiembrie reducerea la produsele respective este suficient de mare încât să merite achiziția lor.

Odată parcurși acești pași vei putea aștepta liniștit ziua de 21 noiembrie. Pentru a fi sigur că prinzi cât mai multe oferte excepționale de Black Friday, aici poți vedea cum trebuie să plasezi comanda în cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.