Cum să recuperezi fișierele șterse din iCloud – 6 pași

fișiere șterse din iCloud

iCloud Drive pentru iOS este în mare măsură ușor de utilizat și îți oferă mai multe modalități pentru a realiza anumite lucruri. Dacă din greșeală ai șters un fișier important și ai un back up în iCloud-ul de pe iPhone, iPad sau iMac-ul tău, este bine de știut că îl poți recupera. Iată ce pași trebuie să urmezi:

1. Loghează-te în pagina web iCloud!

Pentru a-ți recupera fișierul, va trebui să te loghezi în pagina web iCloud.com. În cazul în care verificarea în 2 pași este activată în contul tău, selectează device-ul potrivit pentru a primi codul de autentificare.

pasul 1

2. Completează autentificarea!

După ce primești codul, introdu-l în pop-up-ul de autentificare din iCloud.com. După ce te-ai logat, accesează pictograma Setări, de pe pagina de pornire a site-ului.

pasul 2

3. Verifică fișierele șterse!

În josul paginii, sub ”Advanced heading”, vei putea observa 4 opțiuni, ce îți vor permite să dai ” restore” pentru diferite fișiere. Trebuie doar să selectezi ”Restore files” pentru a vizualiza o listă cu fișierele șterse în ultimele 30 de zile.

pasul 3

4. Sortează și caută fișierele!

Vei observa faptul că fișierele sunt sortate după data la care au fost șterse. Fișierul cel mai recent șters se va afla în cap de listă. Pentru a găsi un fișier cu o anumită denumire sau o anumită dimensiune, accesează opțiunea ”Sort by” din dreapta sus, iar ulterior selectează o comandă.

pasul 4

5. Alege un fișier pentru a-l muta!

După ce ai sortat lista după cum îți dorești, caută fișierul dorit! Bifează checkbox-ul din partea stângă a fiecărui fișier. Sau există posibilitatea să bifezi opțiunea ”Select All”, pe care o vei observa imediat după terminarea listei. După aceste selecții, apasă ”Done”.

pasul 5

6. Deloghează-te și așteaptă!

Deloghează-te și ulterior accesează aplicația iCloud Drive. Fișierele șterse ar trebui să apară în cel mai scurt timp posibil.

pasul 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.