Cum să ai Sopcast pentru android (posturi tv direct pe telefon) ?

Sopcast pentru Android

 Probabil că mulţi dintre voi, posesorii de telefoane cu android v-aţi dorit să găsiţi o aplicaţie prin care să puteţi vedea direct pe telefonul mobil posturile tv preferate. Ei bine acum există aplicaţia Sopcast pentru Android . Da este vorba despre renumitul program Sopcast cu care puteam vedea online.

Sopcast pentru android

Din varii motive aplicaţia nu este prezentă in Google Play, de aceea trebuie downloadata de la aici: Sopcast pentru Android. După download pur şi simplu instalaţi aplicaţia ca orice altă aplicaţie externă .

Dupa instalare, aveţi o listă întreagă de posturi tv din întreaga lume. Inclusiv şi posturile tv din românia  (ProTv , Antena1, Hbo etc.). Va puteţi crea si o listă cu posturile tv favorite pentru a uşura gasirea lor în întreaga listă.

Din păcate veţi întâmpina mici probleme legate  de aplicaţie sau de posturile tv , dar cu puţină rabdare şi cu o conexiune bună la internet puteţi vedea emisiunea preferată de la tv direct pe telefonul mobil .

Vizionare plăcută cu Sopcast pentru Android !

Sopcast pentru Android

 

8 comentarii

  1. eu am instalat aplicatia pe un htc si merge dar as vrea o aplicatie ca sa pot transfera canalele pe smart tv

  2. Buna, am und tv Android Sony, nu pot instala pe El aplicatia sopcast ptr a vedea Programm romanesti, stie Cineva cum functioneaza?

  3. Buna. Dc nu merge sa il instalez pe un telefon alcatel991D. astept raspunsuri.pa!

  4. Doresc să instalez un program soptcast pe o tabletă lenovo. Mă poate ajuta cineva? Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin

  5. S-a lansat aplicatia Roumanian HD IPTV ! Aceasta include peste 60 de posturi, fiecare fiind repartizat in diferite categorii. Versiunea pro costa doar 13,99 RON, dar exista si o versiune de incercare, gratuita, care are mai putine posturi, dar fata de versiunea pro are in plus si o mica scurtatura ce va poate ajuta sa vizualizati cu usurinta „Rio 2016”, o scurtatura ce va duce la toate canalele care transmit Olimpiada integral !

  6. Salut ..am instalat pe galaxy s4 …merge dar nu este si antena 1 ???? sau pot sa fac cumva ?

  7. Este http to sop pe google play ( contine reclame ) dar merge

  8. vreau canale romanesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.