Conceptul iPhone 6, realizat de fanii Apple

concept iPhone 6

Deşi cei de la Apple nu au anunţat nimic oficial, iată că fanii deja fac preconizări în ceea ce priveşte o potenţială versiune de iPhone 6. În clipul realizat de fani, noua versiune de iPhone încorporează două proiectoare, unul folosit pentru afişarea tastaturii pe birou, iar celălalt pentru afişarea ecranului principal.

Conceptul iPhone 6 din prezentare seamănă izbitor de mult cu iPhone 5, ceea ce pe mulţi i-ar putea duce cu gândul la un iPhone 5S. Cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă se vehiculează pentru următoarea generaţie de smartphone-uri concepte precum ecran flexibil, transparent, etc.

Pentru Apple, ergonomia reprezintă un factor important, ceea ce înseamnă că sunt destul de slabe şansele să putem vedea pe un produs de-al lor o tastatura afişată pe o suprafaţă dură, fără a avea un feedback la afişare.

În ceea ce priveşte proiectorul integrat, în momentul de faţă este o componentă a smartphone-ului Samsung Galaxy Beam, însă calitatea imaginii nu este cea mai bună. Deocamdată însă ne vom putea delecta cu clipul de mai jos, în speranţa că noul iPhone 6 va fi cu mult peste aşteptările noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.