Aspirator fără sac Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3423

Curățenia este o activitate ce face parte din viețile noastre, de aceea este foarte important să ne echipăm cu electrocasnice eficiente, care să ne scutească de un efort prea mare și totodată să ne economisească timp pentru alte activități frumoase.

Unul dintre electrocasnicele ce ar trebui să existe în orice casă este și aspiratorul. De aceea astăzi am ales să discutăm despre modelul Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3423, un aspirator fără sac, ce vine la un preț de aproximativ 288  lei (verifică preț actualizat)un preț destul de decent, pentru un model ce poate concura fără probleme cu aspiratoare mult mai scumpe. Din punctul meu de vedere cel mai mare atu al aspiratorului, este faptul că nu are sac, ceea ce în viitor înseamnă mai puține costuri, mai puțin deranj.

Din punct de vedere al designului, Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3423 arată foarte bine, se bucură de un aspect modern, ce impresionează prin cromatică. Nuanțe de portocaliu se împletesc cu tonuri de gri și alb, rezultând un produs elegant.

Poze cu aspiratorul fără sac Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3423

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3423 este un aspirator fără sac, ce are o putere de 1800W, ceea ce înseamnă o putere de aspirare destul de mare. Recipientul de colectare are o capacitate de 1 L, ce presupune golirea lui destul de frecvent. Însă acest lucru nu ar trebui să îl considerați un dezavantaj, dat fiind faptul că acest proces se face destul de ușor, scoateți recipientul de colectare și îl goliți în sacul de gunoi.

Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3423 dispune de două tipuri de filtre pentru o eficiență maximă în curățare, dar și pentru un aer mai curat, un filtru din spumă și un filtru HEPA (ce elimină peste 90% din particulele din aer).

Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3423 are destul de multe accesorii, pentru a vă ajuta să ajungeți chiar și în colțurile cele mai strâmte: perie standard, accesoriu pentru spații înguste, perie mică, perie suplimentară pentru parchet și curea de umăr. Nivelul zgomotului atins în perioada funcționării este de 79 dB, ceea ce înseamnă că este puțin zgomotos, însă nu într-atât încît să deranjeze foarte tare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • are filtru HEPA,
  • nu are sac

Contra:

  • filtrul HEPA trebuie schimbat periodic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3423 este un aspirator fără sac cu un preț avantajos, ce își dovedește eficiența cu fiecare utilizare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.