Clubhouse – când va fi disponibilă aplicația și pe Android?

Clubhouse este aplicația fenomen, care în momentul de față are milioane de utilizatori. Toți sunt posesori de iPhone, iPad sau iPod, căci în momentul de față aplicația poate fi descărcată doar din App Store. Potrivit ultimelor informații, aplicația ar urma să devină disponibilă și în Play Store de la sfârșitul lunii mai, astfel încât și posesorii de terminale cu Android să se poată bucura de toate avantajele acestei rețele de socializare.

Aplicația a fost gândită ca o platformă de socializare selectă, unde participanții se întâlnesc în camere de chat pentru a dezbate anumite subiecte de interes. Fără fotografii, fără bula de fericire care domnește pe Facebook…

Informația vine într-o postare pe Twitter, de la unul dintre dezvoltatorii aplicației, Mopewa Ogundipe și Morgan Evetts care estimează că aplicația va fi disponibilă și pentru Android începând cu luna Mai 2021.

Deși aplicația este disponibilă doar în iOS, creșterea ei a fost impresionantă în luna februarie. Dacă în toamnă aplicația fusese instalată pe 3,5 milioane de device-uri, în februarie 2021, numărul s-a dublat. E adevărat că aici a contribuit și interesul din partea unor nume precum Elon Musk și Mark Zuckerberg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.