Un nou clip Microsoft – atac direct la preţul unui Galaxy S4

clip Microsoft

Iată că în ultima perioadă, Microsoft a lansat tot felul de campanii prin care încearcă să scoată în evidenţă mai mult  defectele concurenţei decât să se axeze pe calităţile produselor sale din păcate.

Asta se întâmplă şi în ultimul lor clip, în care subiectul principal îl constituie preţul unui Samsung Galaxy S4. În câteva minute, compania reuşeşte să evidenţieze cât este de mare preţul unui Samsung Galaxy S4 şi câte alte lucruri importante pot fi achiziţionate dintr-un magazin Microsoft de un buget de 750$, care într-adevăr nu este unul tocmai la îndemâna oricui.

Potrivit acestui clip Microsoft, poţi cumpăra un Nokia Lumia 521 cu 149$, carduri prepaid pentru mizica de pe Xbox Music, inclusiv un notebook Asus cu touch screen şi cu sistem de operare Windows 8 şi o pereche de căşti Monster Purity. Într-adevăr destul de multe produse ar putea fi achiziţionate de bugetul de 750$, dar cu toate acestea cred că utilizatorii de smartphone-uri nu vor ţine cont de acest clip în momentul în care se vor hotărâ să aloce o sumă atât de important unui astfel de dispozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.