Chuwi aniversează 12 ani prin reduceri substanțiale la tablete!

12-ani

Compania chinezească Chuwi, mai puțin cunoscută la noi, aniversează zilele acestea 12 ani de existență și îi sărbătorește alături de Gearbest.com, printr-un eveniment cu oferte promoționale la tablete și accesorii. Campania se desfășoară în perioada 13 – 25 septembrie, și sunt puse la bătaie nenumărate device-uri atractive, ce pot fi achiziționate atât pentru prichindei, cât și pentru cei ce sunt în căutarea unei metode de divertisment. Iată câteva dintre tabletele disponibile în promoție:

Chuwi Vi10 Plus

Este o tabletă dual-boot, compusă din Android Lollipop și Windows 10, ceea ce înseamnă că utilizatorul dispune de două platforme software, una pentru activitatea business, iar una pentru divertisment. Ecranul IPS de 10,8 inch, are o rezoluție de 1920 x 1280 pixeli. La interior, Chuwi Vi10 Plus este animată de un procesor Quad-Core Intel Z8300, tactat la 1,44 GHz, cu 2 GB de memorie RAM DDR3L, memorie internă de 32 GB(cu posibilitatea unui upgrade de până la 128 GB printr-un card microSD).

Camera frontală este de 2 MP, potrivită pentru conversații plăcute pe Skype. Tableta dispune și de noul USB-C, iar acumulatorul este de 8400 mAh. Având în vedere specificațiile și prețul de doar 131,89 $, consider că device-ul este o achiziție excelentă, potrivită atât pentru distracție, cât și pentru activități serioase.

chuwi-vi10-plus

Chuwi Hi8 Pro Tablet PC

Este o tabletă dual-boot, cu Windows 10 și Android 5.1, ce are grijă să fie un partener bun atât pentru distracție, cât și pentru muncă. Vine echipat cu un procesor Intel Atom-X5 Z8300, ce funcționează la 1,84 GHz. Are o memorie RAM de 2 GB DDR3L, iar capacitatea de stocare ajunge la 32 GB poate fi extinsă până la 128 GB printr-un card micro SD. Display-ul este de 8 inch, suficient încât să te poți juca, să poți urmări filme sau videoclipuri. Are o rezoluție Full HD, oferind imagini detaliate, de o claritate impecabilă. Prețul său este de doar 93,31 $.

chuwi-hi8-pro-tablet-pc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.