ChefPad – gadgetul pasionaților de gătit

chefpad

Într-o lume dominată tot mai mult de gadgeturi, iată că ele au ajuns să ne „invadeze” până și bucătăria, și când spun asta nu fac referire la electrocasnice, ci vorbesc mai exact de noua tabletă ChefPad de la Archos.

Este promovată ca fiind un partener ideal în bucătărie și o recomandă pentru bucătarii ce își doresc să țină pasul cu tehnologia. Până și numele tabletei ales de cei de la Archos este unul sugestiv, prefixul Chef ducându-ne cu gândul la bucătarii cu experiență din marile restaurante.

La interior, ChefPad se bucură de un procesor Dual Core, ce funcționează la o frecvență de 1,6Ghz. Dispune atât de cameră frontală, cât și de una posterioară,  imortalizează conținut Full HD și permite accesarea nenumăratelor aplicații, clipuri și muzică, specifice pentru gătit, pe care le puteți descărca din Google Play. Are un display de 8,7 inch și vine cu sistemul de operare Android 4.1.

Prețul unui astfel de gadget este destul de decent, începând cu luna iunie va putea fi achiziționat cu aproximativ 200 de euro.chefpad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.