ChatGPT varianta premium, în curând pe bani!

De la finalul anului trecut Chat GPT, chatbot-ul celor de la Open AI a avut milioane de accesări. Mulți l-au testat din simplă curiozitate, iar cei early adopters, care au înțeles utilitatea aplicației și faptul că nu va mai dura mult până să ajungă să fie plătită, au pus-o serios la treabă.

Publicații cunoscute precum CNET au început folosirea aplicației pentru redactarea anumitor articole. Însă chatbot-ul este deja testat pentru diferite domenii. Nu are o acuratețe de 100%, însă răspunsurile sale ar putea constitui o bază solidă pentru construirea unui text, pentru idei de materiale pe rețelele de socializare sau în alte domenii, pentru realizarea unei scrisori de intenție de exemplu, se pricepe să scrie chiar și coduri, iar posibilitățile sunt nelimitate.

Așa cum era de așteptat, cei de la Open Ai încearcă să monetizeze acest serviciu și în curând vor lansa o variantă premium, ChatGPT Professional, care evident va fi plătită. Cei ce vor accesa această variantă, vor avea ca beneficii o funcționare mai bună a aplicației, fără momente de pauză din cauza numărului mare de utilizatori, răspunsurile chatbot-ului vor avea o acuratețe mai bună.

Există deja o listă de așteptare pentru versiunea Pro. Persoanele care s-au înscris pe această listă de așteptare, vor putea testa în curând versiunea pilot a chatbot-ului. Deocamdată nu se cunoaște data lansării oficiale, dar cu siguranță nu este departe. Fun fact, până în prezent AI-ul a primit 1 miliard $ de la investitori, iar Microsoft vrea să investească 10 miliarde de dolari în acest proiect. Așadar vorbim de un chatbot care va fi folosit în tot mai multe direcții.

Și în cazul în care te întrebi dacă ChatGPT reprezintă o amenințare pentru anumite joburi, iată mai jos chiar răspunsul chatbot-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.