3 gadgeturi ce ne vor ușura viața – lansate la CES 2016

ces

CES 2016 este târgul de tehnologie cu cele mai spectaculoase lansări în materie de gadgeturi. Las Vegas găzduiește zilele acestea evenimentul cu gadgeturi ce ar putea pătrunde cât e curând în viețile noastre.

 

Unul dintre gadgeturile premiate pentru inovație la CES 2016 este becul ce redă muzică și totodată este capabil să recunoască și plânsetul unui bebeluș. Sengled, căci despre el este vorba, este un bec normal cu difuzor și microfon, la care s-a adăugat bluetooth și boxe JBL. În felul acesta dobândește capacitatea de a reda melodiile primite de pe telefon.

Vocea proprietarului îi este familiară și îl poate alerta în momentul în care se aud zgomote, precum plânsetele unui bebeluș. Prețul pentru pentru două becuri ajunge la 144 de dolari, astfel că dacă ți se pare interesant să îți echipezi locuința cu astfel de becuri, cu siguranță vei fi nevoit să bagi mâna adânc în buzunar.

Printre nenumăratele lansări, ne-a stârnit curiozitatea noul tip de bancomat, ce în câtiva ani ar putea înlocui cu succes modelele actuale. Îți pot spune că este vorba de un model revoluționar, total diferit de cel de astăzi. Nu are nici un buton și nu este deloc greu de utilizat. Trebuie doar să instalezi aplicația băncii pe smartphone-ul tău, să alegi suma dorită, după care îți îndreți privirea către scanner pentru a ți se scana retina.

Ușor, eficient și totodată pare să rezolve o problemă importantă, și anume siguranța. Aștept cu nerăbdare implementarea unor asemenea bancomate.bancomat

Imaginează-ți că pe viitor ai putea muta obiectele cu puterea minții? Sună bine nu-i așa? Ei bine viitorul începe astăzi, cu mașinuțele ce pot fi pilotate cu ajutorul minții. Acest lucru este posibil datorită unui dispozitiv ce se fixează pe cap. Utilizatorul se concentrează și reușește să miște mașinuța doar prin capacitatea sa de a se concentra.

Să fie acesta un nou pas către dezvoltarea inteligenței artificiale?

CES 2016

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.