Cubot Quest și Cubot Quest Lite – cele mai subțiri telefoane rugged!

Cubot Quest are o diagonală de 5,5 inch, cu o rezoluție de 1440 x 720 pixeli, în timp ce fratele mai mic vine pe diagonala de 5 inch, 1270 x 720 pixeli. Ambele sunt protejate cu Gorilla Glass 5 și au certificare IP 68 pentru rezistență la apă și la praf. Rezistă aproxiamtiv 1 oră, la o adâncime de 1 metru. 

Cubot este compania chinezească care acordă încă atenției nișei de telefoane rugged. Are deja în portofoliul de produse câteva modele, dar acum vine pe piață cu două noi smartphone-uri, ce se vor a fi cele mai subțiri telefoane din categoria rugged. Este vorba despre modelele Cubot Quest și Cubot Quest Lite, ce au o grosime de doar 8,8 mm. Design-ul celor două telefoane este drăguț. Par fi fi două construcții solide, în stilul terminalelor mobile din această categorie. Pe spatele lor apar câteva iconițe care indică faptul că sunt recomadate a fi utilizate pentru diferite sporturi de rezistență. 

Cubot Quest este antrenat la interior de un procesor octa-core Media Tek Helio P22, ce funcționează în tandem cu 4 GB de RAM. Are 64 GB de memorie internă și poate fi extinsă printr-un card microSD, de până la 128 GB. Găzduiește pe spate o cameră duală cu un senzor de 12 MP și unul de 2 MP, cu autoficus, LED flash, iar pe față, camera frontală este de 8MP, cu LED flash. Bateria de 4000 mAh, promite o autonomie de aproximativ 2 zile de utilizare decentă.

Cubot Quest Lite primește același procesor ca și modelul anterior. Funcționează în tandem cu 3 GB de RAM. Are 32 GB spatiu de stocare internă, dar printr-un card microSD, poate fi extinsă cu până la 128 GB. Camera foto duală este de 13MP+2MP, cu autofocus, LED flash, iar pe față avem camera frontală de 8 MP cu LED flash. Bateria este ceva mai mică față de modelul anterior, 3000 mAh.

Ambele telefoane rulează sistemul de operare Android 9.0 Pie.

Telefoanele pot fi comandate de pe gearbest.com la aceste prețuri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.