Cel mai scump Galaxy S7 va avea un preț amețitor!

Galaxy S7 gold

Lansat de câteva zile, noile flagshipuri ale sud-coreenilor de la Samsung deja fac furori în rândul pasionaților de tehnologie, iar motivele sunt lesne de înțeles. Mai mult de atât, există deja o companie ce primește precomenzi pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge placate cu aur.

Cei ce își doresc un model atât de prețios, trebuie să știe că pot opta fie pentru versiunea de 24 de karate, fie pentru versiunea de 18 karate. Ele pot fi realizate din aur roz sau din platină.

Truly Exquisite este compania ce primește precomenzile pentru cele două device-uri, ce ajung să aibe prețuri de la 2350 de dolari în sus.

Din 11 martie, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vor fi disponibile în magazinele de specialitate, urmând ca modelele exclusiviste să fie livrate după această dată. Un aspect interesant ar fi acela că transportul va fi gratuit pentru orice colț al lumii.

Terminalele mobile placate cu aur vor fi ambalate într-o cutie ”Luxury Wooden Box” și vor veni la pachet cu o cască Gear VR și un pad wireless de încărcare gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.