Este cel mai ieftin telefon din lume și are un preț de numai 15 lei!

Freedom 251

Să ne înțelegem, nu este un telefon cu o configurație puternică, dar cu siguranță poate concura pentru postul de cel mai ieftin telefon de pe piață la ora actuală, cu specificații decente.

Este vorba de device-ul Freedom 251, produs de Ringing Bells, ce poate fi achiziționat la un preț de numai 15 lei. Este adevărat, nu vorbim de un brand prea cunoscut, dar prețul său imbatabil l-ar putea transforma într-unul din cele mai bine vândute telefoane din India.

Device-ul are un display de 4 inch și vine echipat cu un procesor Quad-Core tactat la 1,3 GHz. Puterea procesorului este susținută de 1 GB de RAM și are un spațiu de stocare de 8 GB, dar prezintă și un slot microSD de până la 32 GB. Are o cameră principală de 3,2 MP și una frontală de 0,3 MP. Bateria este de 1450 mAh.

Sistemul de operare utilizat este Android 5.1, ceea ce este destul de surprinzător pentru un telefon atât de ieftin. Telefonul vine și cu o garanție de 1 an, însă service-urile sunt doar pe teritoriul Indiei, ceea ce face ca device-ul să fie util îndeosebi locuitorilor acestei țări.

Precomenzile vor începe din data de 18 februarie și se vor încheia pe 21 februarie, urmând ca produsele să fie livrate până pe 30 iunie.

Cu siguranță mulți și-ar dori un asemenea telefon, dar trebuie să știi că modelul este destinat exclusiv populației indiene. Despre India se știe că are o populație ce se împarte în două mari categorii: cei extrem de bogați și cei ce duc o viață extrem de sărăcăcioasă. Pentru cea de-a doua categorie a fost gândit acest telefon, ce se pare că ar fi subvenționat de guvernul indian, pentru a fi vândut la un preț atât de accesibil. În felul acesta se încurajează achiziția unităților mobile de către populația cu venituri minime.

4 comentarii

  1. Nu vei putea sa il comanzi. Se va vinde doar in India si este subventionat de guvernul Indian pt a inlesni accesul populatiei la internet.

  2. De pe ce sait îl pot comanda??????

  3. Buna ziua.
    Bun.
    Si unde il comandam?
    Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.