Ce conținut aduce Netflix în 2016

netflix

Românii consumatori de filme și seriale bune, se vor putea bucura cât de curând de serviciile Netflix, cel mai popular serviciu de streaming din lume la ora actuală. Conținutul original oferit, este cel ce l-a propulsat în topul preferințelor celor pasionați de filme. Iată ce propune Netflix pentru 2016.

În urma unui comunicat de presă al companiei, se pare că ne vom putea bucura de cel puțin patru seriale din universul Marvel. Mai exact din 18 martie începe al doilea sezon Daredevil. Pentru Jessica Jones de asemeni va exista un al doilea sezon, însă nu se știe cu exactitate data lansării. Luke Cage și Iron Fist sunt celelalte două seriale Marvel ce vor fi lansate în curând.

Al 4-lea sezon din Orange is the new black va ajunge online în data de 17 iunie, al doilea sezon din Grace and Frankie va putea fi vizionat din 6 mai și cel de-al doilea sezon din Unbreakable Kimmy Schmidt urmează să ajungă în casele pasionaților de filme din 15 aprilie.

Pentru adolescenți, urmează să apară pe 1 aprilie Lost&Found Music Studios, iar pe 15 aprilie la fi lansat un serial de animație, numit Kong. Surprizele se vor ține tot anul, atât cu seriale, cât și cu filme de lung metraj. Pe 11 martie avem comedia Flaked cu Will Arnett, plus multe altele începând cu luna mai.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.