Un puști de 15 ani câștigă o avere cu o dronă

world drone prix

Ne plac dronele, și cu cât au mai multe funcții și sunt mai ușor de controlat, cu atât ne entuziasmăm mai tare atunci când avem ocazia să testăm un asemenea gadget. Partea atractivă a acestor jucării nu constă doar în pilotarea lor, ci și în faptul că ele transmit conținutul video filmat către cel ce se află la sol și o manevrează.

Dacă până acum ceva timp legislația nu era clară cu privire la folosirea acestor device-uri, iată că mai nou trebuie să declari atunci când îți achiziționezi o dronă, ba chiar ai nevoie și de aprobare din partea statului pentru a o putea pilota.

Totuși acest aspect nu trebuie să te sperie, mai cu seamă acum, când a luat naștere primul campionat de pilotat drone. Acesta s-a desfășurat în urmă cu câteva zile, în Dubai, iar câștigătorul se numește Luke Bannister și are doar 15 ani. Acesta a reușit să învingă peste 150 de echipe participante, adjudecându-și premiul cel mare în valoare de 250.000 de dolari. Nici ceilalți participanți nu au plecat cu mâna goală acasă. Premiile totale puse la bătaie în cadrul acestui concurs fiind de un milion de dolari.

Dubai Dronetek a fost considerată echipa favorită pentru marele premiu, însă abilitatea puștiului i-a făcut pe aceștia să se claseze pe o poziție secundară.

Un nou campionat de drone se anunță în luna octombrie, Drone Worlds, și se va desfășura în Hawaii, iar premiul cel mare va fi în valoare de 200.000 dolari, astfel că dacă ai o dronă puternică și te simți încrezător în propriile forțe, ai putea fi chiar tu marele câștigător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.