Camera lui iPhone XS Max mai slabă decât cea a lui Huawei P20 Pro

Anual noua generație de iPhone este așteptată de fani cu nerăbdare, iar 2018 nu face excepție în acest sens. Cum bine știm din anii anteriori, camera este unul dintre punctele forte ale telefonului, însă surprinzător, din testele specialiștilor DXOMark, anul acesta iPhone XS Max, nu reușește să depășească scorul obținut de Huawei P20 Pro, ceea ce face ca smartphone-ul chinezilor cu triplă cameră să își păstreze în continuare poziția de lider când vine vorba de cea mai bună cameră a momentului.

iphone-xs-max-dxomark

Totuși eu aș spune că este oarecum discutabilă treaba asta. Noi am făcut comparație între Huawei P20 Pro și Google Pixel 2 XL și nu puține au fost situațiile în care aș spune că Pixel 2 XL s-a descurcat mult mai bine comparativ cu flagshipul chinezilor de la Huawei. Poți vedea aici comparația. Sunt curioasă care este și părerea voastră legat de acest subiect?

dxomark-iphone-xr-max

Revenind la iPhone XS Max, într-adevăr terminalul mobil are o cameră foarte bună, capabilă să realizeze fotografii extraordinare, bine detaliate, culorile sunt bine redate, contrastul este puternic, dar cu toate acestea, nu reușește să depășească scorul de 109 puncte acumulat de Huawei P20 Pro în testele DXOMark. Rămâne de văzut și care va fi reacția fanilor Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.