Modificările suferite de camera din iPhone în decursul celor 6 ani.

iPhone-camera-comparatie 1

Cu fiecare an suntem uimiți de noi modele de smartphone-uri, mai performante și cu un design mult mai atrăgător decât generația precedentă.

iPhone este unul dintre smartphone-urile cele mai populare la ora actuală și s-a bucurat în ultimii ani de o campanie publicitară grandioasă, în care sunt evidențiate în special calitățile camerei foto. Performanțele sale nu fac altceva decât să situeze camera foto a celor de la Apple în topul camerelor ce au dus la realizarea celor mai multe fotografii de pe Flickr. Mai mult de atât, potrivit clasamentului, surclasează concurenți precum Canon EOS 5D Mark II și Canon EOS 7D, ceea ce spune destul de multe despre calitățile sale.

De-a lungul timpului camera din iPhone a suferit câteva modificări majore, evoluția sa fiind semnificativă. Imaginile comparative de mai jos sunt rezultatul studiului unui pasionat de gadgeturi, ce a dorit să împărtășească rezultatele cu ceilalți utilizatori.

Dacă analizăm colajul de mai jos, putem observa că puctul culminant îl reprezintă lansarea iPhone 3GS, cu funcția tap-to-focus. Acesta a reprezentat momentul cheie, în care iPhone a început să fie perceput ca o cameră foto, în comparație cu celelalte smartphone-uri.

iPhone-3G-3GS-4-4S-5-comparatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.