Prima cană Smart lansată de Brita

Brita-infinity

Cănile cu filtru pentru apă sunt din ce în ce mai utilizate, și asta pentru că ne dorim să ne hidratăm cu o apă cât mai curată, fără bacterii și alte impurități. Însă de câte ori ți-ai amintit să schimbi filtrul la timp? Având în vedere că nu există nici o avertizare sonoră care să îți amintească asta, probabil că ți s-a mai întâmplat să uiți acest aspect extrem de important.

Ei bine cu ultima invenție Brita nu mai trebuie să-ți bați capul când trebuie filtrul înlocuit sau să îți amintești să cumperi unul nou.

Dacă tot suntem într-o eră Smart și avem în locuință tot mai multe device-uri Smart(mai mult sau mai puțin utile), iată că producătorul Brita s-a unit cu Amazon pentru a lansa prima cana cu filtrare a apei Smart. Partea Smart are o singură funcție. În momentul în care filtrul se apropie de data la care necesită a fi schimbat, se transmite informația către Amazon, pentru a se comanda un nou filtru. Exact, vine cu suport de înlocuire conectat la Amazon. Va trebui doar să îl înregistrezi pe site-ul Brita, după care să îl conectezi la contul tău de Amazon.

Așadar, dacă ești genul comod, care preferă să nu-și bată capul cu detalii precum ”când am schimbat ultima dată filtrul pentru apă?”, cu siguranță te vei număra printre cei ce vor opta pentru noua cană cu filtrare a apei Brita Infinity Smart, ce are un preț de 45$  și poate fi găsită pe Amazon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.