Bosch BSGL3B2108 – aspiratorul cu sau fără sac

Dacă îți dorești un aspirator cu sac care să îți ofere și un plan de rezervă atunci când acesta se umple, modelul Bosch BSGL3B2108 este cel potrivit pentru tine. Bosch este un producător german renumit pentru calitatea produselor sale, așa că poți fi sigur de fiabilitatea modelului de față. Aspiratorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 549 lei (verifică preț actualizat), fiind unul destul de accesibil. Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 18 lei. Modelul se remarcă prin designul modern foarte atractiv, alcătuit din plastic transparent colorat, eficiența ridicată de aspirare și accesoriile ce pot fi depozitate pe corpul aspiratorului. Modelul nu impresionează neapărat pe unul dintre nivele, dar per ansamblu își face foarte bine treaba. Aspiratorul este potrivit pentru cei care pun preț pe aspectul exterior.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul se remarcă, în primul rând, prin faptul că este alcătuit din plastic colorat transparent. Carcasa este disponibilă pe mov, o culoare mai rar întâlnită pentru acest tip de aparate. Butonul de pornire este rotativ și de tip push-up, putând regla și puterea. Ai la dispoziție mai multe trepte, astfel încât să adaptezi puterea la fiecare situație și a face economie de energie. Logo-ul Bosch se găsește discret, în zona tubului. Tubul telescopic este metalic, fiind rezistent și putând fi reglat pe înălțime. Dimensiunile sunt de 260 x 287 x 400 mm, iar greutatea este de doar 4 kg. Aspiratorul poate fi transportat ușor pe timpul curățeniei, la acest lucru contribuind și roțile mari. În același timp, acesta este ușor de depozitat chiar și în spații mici.

Poze cu aspiratorul fără sac

Bosch BSGL3B2108

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul are o putere de 700 W, remarcându-se în schimb prin capacitatea mare de colectare și suprafața mare de aspirare. Eficiența energetică și cea a emisiei de praf se încadrează în clasa B.

Randamentul bun de curățare este datorat sistemului PowerProtect. Acesta oferă performanțe de curățare de lungă durată, chiar și pentru momentele în care se umple sacul. Atunci când sacul se umple vei putea folosi un spațiu suplimentar pentru depozitarea prafului, având astfel suport până când schimbi sacul. Capacitatea totală de colectare este de 4 litri, fiind mai mult decât suficientă și asigurând posibilitatea curățării mai rare. Capacitatea spațiului suplimentar este de 1.2 litri, fiind destul de mare pentru a-ți oferi timp până la schimbarea sacului. Nu va trebui să întrerupi curățenia pentru a schimba sacul.

Motorul este de tip HiSpin, fiind prevăzut cu pale aerodinamice și asigurând un flux de aer perfect calibrat. Aerul este separat, în mod eficient, de praf. În același timp, motorul asigură o funcționare economică datorită sistemului Power Protect.

Acesoriile includ o perie pentru tapiserie și una pentru spații inguste. Este de apreciat faptul că acestea pot fi depozitate chiar pe corpul aparatului, economisindu-se astfel spațiu.

Aspiratorul este prevăzut cu un filtru eficient care asigură o emisie redusă de praf. Prin urmare, aerul este mai curat, curățenia asigurând un spațiu sănătos.

Modelul este unul silențios, având un nivel de zgomot redus, de doar 79 dB, ceea ce înseamnă că atunci când aspiri, nu vei deranja întreaga locuință sau vecinii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • funcționează atât cu sac, cât și fără,
  • preț accesibil

Contra

  • clasa de eficiență energetică putea fi mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8
Accesorii - 8.5
Greutate - 8.7

8.4

O alegere inspirată

Bosch BSGL3B2108 este un aspirator ce funcționează atât cu sac, cât și fără, dovedindu-se un aliat de nădejde atunci când trebuie să faci curățenie.

Vezi detalii
User Rating: 2.56 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.