Aspirator cu sac Bosch BSGL32383

Eficiența și puterea sunt caracteristicile pe care le cauți la un aspirator? Atunci cu siguranță Bosch este una dintre soluțiile pentru dorințele tale. Și de aceea astăzi vom discuta despre aspiratorul cu sac Bosch BSGL32383,  un model ce are un preț de aproximativ 520 lei (verifică preț actualizat)ușor piperat ar spune o parte dintre utilizatori, dar totuși trebuie să ținem cont că discutăm despre un produs nemțesc, de o calitate incontestabilă.

Din punct de vedere al designului Bosch BSGL32383 impresionează printr-un aspect plăcut, modern și totodată interesant. Modelul este disponibil pe o nuanță de albastru, ce îl evidențiază și mai mult.

Poze cu aspiratorul cu sac Bosch BSGL32383

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch BSGL32383 este un aspirator ce poate fi folosit atât cu sac, cât și fără sac, în funcție de cum dorește utilizatorul, ceea ce personal mi se pare o opțiune ideală, de care ar trebui să beneficieze orice aspirator.

Puterea sa atinge 2300 W, ceea ce înseamnă că veți avea o putere e aspirare suficient de mare cât să ridicați și covorul de pe podea în momentul în care îl puneți în funcțiune.

În cazul în care optați să îl folosiți cu sac, trebuie să știți că acesta are o capacitate de colectare de 4 L, iar utilizarea lui fără sac are o capacitate de 1,2 L, însă cum bineștiți, recipientul de colectare poate fi golit cu ușurință.

În ceea ce privește filtrele, Bosch BSGL32383 vine cu filtru HEPApentru a asigura un aer mai curat fiecărui cămin, cu mai puțin praf care dezvoltă alergii. Greutatea sa atinge 4,3 kg, o greutate relativ bună, care să vă permită să îl utilizați cu ușurință.

Pe partea de accesorii, modelul Bosch se bucură de toate accesoriile necesare pentru o curățare cât mai eficientă și mai rapidă: o perie standard, un accesoriu pentru spații înguste, o perie specială de colectare a prafului în urma activității de bricolaj și un tub telescopic metalic(pentru a nu fi nevoiți să stați aplecați).

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • eficiență,
  • finisaje bine realizate

Contra:

  • poate că era mai bine să fie un aspirator fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Bosch BSGL32383 este un aspirator extrem de eficient, ce poate fi utilizat atât cu sac, cât și fără sac, fără a-i afecta în vreun fel performanțele.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.