Bosch BSG62185 – poate fi folosit atât cu sac, cât și fără sac

Am tot auzit nenumărate păreri, ba că aspiratoarele cu sac sunt mai performante, ba că cele fără sac sunt mai igienice, încât îmi este greu să mă decid asupra unui model anume. Noroc cu producătorul Bosch, ce a scos pe piață aspiratorul ce poate fi utilizat atât cu sac, cât și fără sac Bosch BSG62185. În felul acesta fiecare utilizator va decide cum îi convine să îl folosească. Are un preț de numai 323 lei (verifică preț actualizat), deloc mare, având în vedere că vorbim de un model destul de puternic.

Pe partea de design aspiratorul impresionează prin calitatea materialelor folosite, precum și prin aspectul elegant, dat de plasticul transparent de deasupra. Cântărește 4,7 kg, ceea ce înseamnă că discutăm de o construcție oarecum solidă, ce inspiră durabilitate. Deși la o asemenea greutate ai putea crede că dimensiunile sunt destul de mari, ei bine pot spune că nu este deloc așa, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure, asta înseamnă că îi veți găsi destul de ușor un loc de depozitare. Aspiratorul este complet negru, cu mici detalii argintii, pentru a se crea un contrast plăcut privirii.

Poze cu aspiratorul cu/fără sac Bosch BSG62185

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul este un model ce poate fi utilizat atât cu sac, cât și fără sac. Personal prefer varianta fără sac, mi se pare mult mai economă și mai eficientă. Asigură un tip de aspirare uscată și dezvoltă o putere de 2100 W, ceea ce presupune și o putere de aspirare excelentă.

În cazul utilizării cu sac, acesta are o capacitate de colectare de 4L, iar în cazul utilizării aspiratorului fără sac are o capacitate de 1,2 L. Eu una prefer să golesc mai des recipientul, decât să cumpăr saci mai rar pentru a-i schimba.

De asemeni dispune și de un filtru HEPA, ce are rolul de a oferi utilizatorului un cămin mult mai curat, cu un aer mai pur. Are un grad de reținere a prafului de până la 99% și împiedică dezvoltarea alergiilor, util în special pentru cei mai sensibili.

Vine cu o serie de accesorii ce te vor ajuta să ajungi chiar și în spațiile cele mai înguste: perie tapiserie, perie Auto Floor, accesoriu pentru spații înguste și tubul telescopic metalic. Cablul de alimentare are o lungime de 7 m, însă îți oferă posibilitatea să aspiri o suprafață de 10 m, astfel că nu veți fi nevoiți să schimbați tot timpul priza. Nivelul de zgomot atinge 84 dB, de unde putem trage concluzia că nu este cel mai silențios model posibil, dar nici nu deranjează prea tare atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • poate fi folosit și cu sac și fără,
  • are filtru HEPA,
  • are destul de multe accesorii

Contra:

  • aș fi preferat să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Bosch BSG62185 este un aspirator ușor atipic, poate fi folosit atât cu sac, cât și fără sac, în funcție de dorințele fiecărui utilizator.

User Rating: 3.07 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.