Bosch BGL32500 – cu o putere de 2500 W

Aspiratorul cu sac Bosch BGL32500 este un aparat electrocasnic de dimensiuni mici care poate fi depozitat în orice spaţiu, datorită posibilităţii de retractare a tubului telescopic. Acesta este un dispozitiv care nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, datorită puterii de tragere pe care o are şi a capacităţilor de care dispune. Bosch, unul dintre cei mai mari producători de aparate electrocasnice, şi nu numai, oferă o garanţie a produsului de 24 de luni, cu posibilitatea extinderii acesteia în magazinele partenere, contra cost. Aspiratorul poate fi achiziţionat la preţul de aproximativ 399 lei (verifică preț actualizat).  Acesta poate fi achiziţionat atât online, cât şi din magazinele offline.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Culoarea roşie a acestuia şi strălucirea carcasei oferă aspiratorului un aspect elegant şi chic, potrivit în cele mai moderne spaţii. Design-ul ergonomic a fost conceput în acest fel pentru a uşura munca deţinătorilor şi pentru a oferi libertate de mişcare. Capacitatea acestuia este de 4 litri, având un sac detaşabil şi o putere de 2500 W. Acest produs se încadrează în categoria aspiratoarelor moderne, atât datorită design-ului, cât si al modului foarte simplu de utilizare şi al mobilităţii pe care o oferă.

Poze cu aspiratorul cu sac Bosch BGL32500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch este un producător de produse electrocasnice de calitate şi oferă confort şi utilitate prin produsele pe care le promovează. Aspiratorul Bosch BGL32500 este un produs care se axează pe menţinerea unui aer mai curat în mediul înconjurător, motiv pentru care este echipat cu un sistem de filtrare igienic ce poartă denumirea de Air Clean System.

Dispozitivul dispune de 4 role de direcţionare pentru o deplasare mai uşoară şi mai rapidă, fără a brusca aparatul. Puterea de aspirare a acestuia este reglabilă şi este potrivită oricărui tip de suprafaţă. Datorită sacului cu capacitate mare, schimbarea periodică a acestuia are loc mult mai rar. În acest fel, costurile de întreţinere scad, iar aspiratorul poate fi folosit o perioadă mai îndelungată fără a fi necesară detaşarea sacului. Tipul de aspirare al acestuia este cea uscată, iar sacul în care sunt depozitate reziduurile colectate este confecţionat din hârtie.

Aspiratorul deţine o perie standard, un accesoriu pentru spaţii înguste şi o perie suplimentară care poate fi utilizată la curăţarea tapiţeriei. Tubul telescopic metalic este rezistent şi permite o depozitare mai uşoară şi mai compactă. Derulatorul automat pentru cablul de alimentare este prezent, precum în cazul fiecărui aspirator modern, pentru a permite alimentarea rapidă şi strângerea confortabilă a cablului. Din punct de vedere tehnic, aspiratorul are o greutate de 4.3 kg, este dotat cu un variator de putere şi produce un zgomot în timpul funcţionării de 82 decibeli.

Lungimea cablului de alimentare este de 8 metri, iar dimensiunile aparatului permit păstrarea acestuia în cele mai strâmte spaţii. Acesta are o înălţime de 29.5 cm, o lungime de 41 cm şi o lăţime de 26 de cm. Suprafaţa de aspirare pentru care este conceput aspiratorul este de 10 metri, astfel încât atunci când această suprafaţă va fi depaşită, aparatul trebuie să fie conectat la o sursă de alimentare mai apropiată. Filtrul de praf al aspiratorului este detaşabil, poate fi curăţat manual, iar această acţiune trebuie să aibă loc atunci când indicatorul special arată acest lucru.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț mic,
  • putere de aspirare de 2500 W
  • capacitate de colectare de 4L,

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Pentru că timpul nostru este destul de limitat, iar curățenia nu trebuie să ne ocupe prea mult timp, Bosch BGL32500 vine în sprijinul utilizatorului pentru a-i facilita munca.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.