Bosch BGL32200 – un aspirator puternic

Aspiratorul cu sac Bosch BGL32200 este un aparat electrocasnic care facilitează curăţarea tuturor suprafeţelor dintr-o locuinţă, un birou sau un spaţiu comercial, în cel mai scurt timp, în mod eficient. Acesta este un aspirator modern, foarte uşor de depozitat, care poate fi găsit în magazinele partenere la preţul de aproximativ 375 lei (verifică preț actualizat), cu un discount de 33 de procente din preţul iniţial propus de producător de 500 lei.

Design-ul acestui aspirator este chic şi elegant, potenţialii cumpărători putând alege dintre culorile albastru închis şi negru. Carcasa aspiratorului conţine o serie de date şi un buton rotativ cu ajutorul căruia deţinătorii vor putea regla intensitatea, respectiv puterea de aspirare. La nivelul carcasei se află şi butonul mecanic cu ajutorul căruia cablul de alimentare poate fi retractat automat, fără a mai fi nevoie de strângerea manuală a acestuia. Capacitatea aparatului este de 4 litri şi este dotat cu un tub telescopic care permite utilizarea aspiratorului în funcţie de înălţime sau dificultate. Tubul telescopic oferă avantajul de a putea depozita aspiratorul împreună cu toate componentele într-un singur loc, chiar şi în cele mai strâmte spaţii. Garanţia aspiratorului este oferită de către producător, având o valabilitate de 24 de luni, dar poate fi extinsă în magazinele partenere contra cost.

Poze cu aspiratorul cu sac Bosch BGL32200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Suprafaţa de aspirare a aspiratorului Bosch BGL32200 este de 10 metri, dat fiind faptul că lungimea cablului de alimentare este de 8 metri, iar tubul telescopic şi tubul flexibil acoperă restul suprafeţei de 2 metri. În momentul în care suprafaţa de aspirat depăşeşte 10 metri, se recomandă oprirea aspiratorului, conectarea cablului de alimentare la o sursă de energie electrică mai apropiată de suprafaţa dorită şi continuarea activităţii. Aspiratorul este uşor de manevrat şi permite o utilizare uşoară datorită accesoriillor integrate şi a celor 4 role cu ajutorul cărora se deplasează, dar şi datorită design-ului ergonomic şi al mânerului confortabil.

Acest aspirator cu sac are o capacitate de 4 litri, astfel încât întreţinerea şi schimbarea sacului de hârtie poate să aibă loc mult mai rar. Accesoriile de care dispune aspiratorul sunt accesoriul pentru spaţii înguste, peria suplimentară cu ajutorul căreia pot fi curăţate suprafeţele tapiţeriilor, peria standard şi telescopul metalic. Toate acestea se află în pachet, împreună cu cablul de alimentare.

Greutatea aspiratorului este de numai 4.3 kg, făcând posibil transportul acestuia în orice condiţii. Dimensiunile sale sunt de 260 x 295 x 410 mm, iar depozitarea acestuia poate fi făcută în orice încăpere. Din punct de vedere tehnic, acest produs electrocasnic este dotat cu un variator de putere, are un tip de aspirare uscată, o putere de 2200 W care este potrivită atât pentru suprafeţele fine, cât şi pentru cele acoperite de covoare, mochete, etc., iar alimentarea acestuia se face la reţea.

Roţile cu ajutorul cărora se deplasează acest aparat sunt moi şi nu zgârie suprafeţele. Carcasa de culoare albastră sau neagră este dotată şi cu un indicator care informează cu privire la necesitatea schimbării filtrului de praf. Filtrul de praf va fi schimbat sau curăţat în funcţie de numărul de utilizări şi nu în funcţie de perioada de timp.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț mic,
  • puternic,
  • capacitate de colectare de 4L,

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Bosch BGL32200 este un model de aspirator destul de puternic, astfel că vei reuși să termini curățenia în cel mai scurt timp posibil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.