Bosch BGL2A220 – un aspirator decent

Pe piaţă se găsesc suficient de multe aspiratoare pentru ca toată lumea că găsească ceva ce îi convine. Însă, dacă vrei ceva cu adevărat bun, cea mai bună soluţie este să apelezi totuşi la un produs de firmă, acestea fiind de regulă mai performante şi mai rezistente. Bosch BGL2A220 este un aspirator mai mult decât decent, pe care îl vei găsila un preț de aproximativ 499 lei (verifică preț actualizat), care propune performanţe bune, deşi ca dotări este totuşi un model clasic. Este foarte mic, ergonomic şi uşor, dar poate să reţină foarte mult praf, aşa că schimbarea sacului nu va fi o problemă foarte urgenţă pentru utilizatori. Cu toate acestea, raportul calitate preţ este unul care poate să lase de dorit, aparatul nefiind cu mult mai performant decât alte modele de pe piaţă care se găsesc la preţuri mai mici.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Aşadar, modelul Bosch este un aspirator cu sac destul de clasic, dar care are anumite avantaje care îl transformă într-o alegere bună, cel puţin.

Poze cu aspiratorul cu sac

Bosch BGL2A220

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul nu este un aspirator mare şi acesta poate să reprezinte chiar principalul său avantaj. Astfel, este foarte uşor de folosit, chiar şi de către copii sau bătrâni. La doar 3 kilograme când este gol, vorbim chiar de unul dintre cele mai uşoare modele de pe piaţă. Iar suprafaţa care poate să fie aspirată, 8 metri, la un cordon de alimentare de 5 m, este una excelentă pentru un model atât de micuţ.

Fiind un aspirator cu sac, proprietarul trebuie să cumpere periodic unul nou, dar cum în acest moment se găsesc multe modele foarte rezistente, de pânză, aceasta nu mai este o problemă. Capacitatea de colectare a prafului este una cu adevărat impresionantă, de 3.5 litri, aşa că vă veţi face treaba mult timp fără să fiţi nevoiţi să curăţaţi aspiratorul.

Când vine vorba despre modurile în care poate să fie utilizat acest model, cele clasice sunt şi cele prezente. Aşadar, acesta are o perie obişnuită pentru podele şi covoare, dar şi una specială, pentru tapiserie. Este dotat şi cu un accesoriu pentru spaţii înguste, aşa că în limitele utilizării normale ale unui aspirator, modelul se poate descurca destul de bine. Are şi variator de putere, care poate fi folosit în funcţie de cât de murdare sunt suprafeţele.

Puterea acestui model mic nu este una ieşită din comun, dar la 600 W acesta îşi face foarte bine treaba pentru care este cumpărat. Are o clasă energetică A, cea mai bună care poate să fie întâlnită la un aspirator, dar şi o clasă A la emisiile de praf. În ceea ce priveşte aspirarea suprafeţelor dure şi covoarelor, clasa de eficienţă este D, dar aceasta este una normală pentru orice produs care nu este destinat utilizării industriale.

Păreri pro şi contra

Pro

  • un aspirator mic, uşor şi simplu de utilizat, care are însă o capacitate de colectare foarte mare
  • accesorii de bază, dar perfect funcţionale şi utile în situaţii diverse
  • clasa energetică A, cea mai bună de pe piaţă, pentru un consum cât mai redus de curent electric

Contra

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.1
Accesorii - 9.1
Greutate - 9.2

9.1

O alegere eficientă

Bosch BGL2A220 este un aspirator destul de puternic, ce te va ajuta să aspiri casa în doar câteva minute, astfel că nu vei mai pierde timpul făcând curățenie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.