Black Mountain – bicicleta care „crește” odată cu copiii!

Black Mountain

Potrivit studiilor, până la vârsta de 6 ani, copiii folosesc deja 3 biciclete, cea fără pedale, una de 12 inch și una de 14 inch. Ce înseamnă asta? Cheltuieli cu fiecare produs în parte.

Pornind de la acesta aspect, o companie britanică a adus pe piață prima bicicletă care „crește” și se schimbă odată cu copilul. Este vorba despre Black Mountain Bike, o bicicletă ce își extinde cadrul și poate fi dotată cu pedale, foaie și curea, astfel încât o singură bicicletă poate fi folosită de copil câțiva ani buni. Toate accesoriile vin în același pachet.

Ideea companiei a prins contur în 2010, când inginerul Andy Lloyd, fondatorul Black Mountain a vrut să insufle și copiilor lui pasiunea pentru ciclism. Din păcate acesta nu a fost mulțumit de calitatea bicicletelor, așa că și-a propus să realizeze o bicicletă puternică, sigură, ușoară și cel mai important, să „crească” odată cu copilul. Așa a luat naștere Black Mountain, „cea mai avansată bicicletă pentru copii”.

black mountain

Bicicleta vine în două variante:

1. PINTO – un model potrivit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani(înlocuiește atât o bicicletă de 12 inch, cât și una de 14 inch)

2. SKØG – este pentru micuții cu vârsta între 5 și 8 ani(înlocuiește modelul tradițional de 14 și 16 inch)
Bicicleta vine la un preț de 329 lire și este disponibilă pe site-ul companiei Black Mountain, cu transport gratuit. Nu este ieftină, dar având în vedere că timp de câțiva ani copilul beneficiază de o bicicletă calitativă, investiția ar putea merita efortul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.