Black Friday 2016 are loc pe 18 noiembrie la eMAG

black-friday

Black Friday 2016 va fi organizat de eMAG pe data de 18 noiembrie. Acesta este cel mai așteptat eveniment de vânzări al anului, iar cel mai mare magazin din România pare mai pregătit anul acesta ca oricând.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depăşit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu faţă de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”

A declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Produse din toate categoriile disponibile pe eMAG vor fi reduse cu ocazia evenimentului de Black Friday 2016. De la telefoane mobile, laptopuri, televizoare, electrocasnice și până la îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice, mobilă, produse de copii și accesorii pentru mașini.

Nu uităm totuși că în ultimii ani, eMAG ne-a obișnuit și cu produse vedetă. Au fost mașini, tractoare, anul trecut lingouri de aur. Oare cu ce ne va surprinde advertiserul anul acesta?

Magazinul anunță că la eveniment vor participa inclusiv cei 2000 de comercianți din eMAG Marketplace, iar asta va face ca oferta să fie nu doar generoasă, ci și foarte diversificată.

eMAG este magazinul care a adus conceptul de Black Friday în România în 2011, iar anul acesta par a fi mai pregătiți ca oricând. Evenimentul se va desfășura doar pe data de 18 noiembrie 2016, astfel că pentru a prinde cele mai bune reduceri va trebui să fii pe fază încă de la primele ore ale dimineții. Noi te vom ține la curent cu toate promoțiile interesante legate de acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.