Beko BKS5317T – aspiră rapid și igienic

Te-ai săturat de vechile aspiratoare cu sac, ce se îmbâcseau tot timpul? Atunci ce zici de noile modele fără sac, ce asigură o aspirare mult mai eficientă, mai igienică și totodată mai economă? Un model impresionant din toate punctele de vedere este aspiratorul Beko BKS5317T, un model ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 400 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil din punctul meu de vedere.

În ceea ce privește aspectul său, se poate observa că vorbim de un aspirator modern construit, ce impresionează prin finisaje bine realizate, precum și prin calitatea materialelor folosite. Îmi place foarte mult combinația de nuanțe de gri, cu verde și cu negru, se creează o cromatică plăcută, care îl scoate din anonimat. Dimensiunile sale sunt de W x D x H = 445 x 370 x 295 mm, nu foarte mari, ceea ce înseamnă că nu vă va fi prea greu să îi găsiți un loc de depozitare.

Poze cu aspiratorul fără sac Beko BKS5317T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Beko BKS5317T este un model fără sac, ce asigură o aspirare uscată. Recipientul de colectare are o capacitate de 2,7 L, suficient încât să aspirați o suprafață generoasă fără să întrerupeți pentru golire.

Modelul are o putere de 2300 W, ce generează o putere de aspirare de 250 W, suficient încât să aspire destul de ușor și eficient praful și murdăria. Sistemul Cyclonic oferă ușurință în utilizare, dar și o putere mai mare de aspirare față de un model convențional cu sac.

Încorporează și un filtru HEPA 10, ce reușește să capteze o cantitate extrem de mare de praf, care de regulă este recirculat în casă de aspiratoarele obișnuite. În felul acesta veți reuși să țineți la distanță bacteriile și dezvoltarea posibilelor alergii. Alege un mediu mai sănătos pentru familia ta, dar și o soluție perfectă pentru menținerea țesăturilor și pardoselii în perfectă stare.

În ceea ce privește accesoriile, aspiratorul vine la pachet cu o gamă completă, pentru ca utilizatorul să poată ajunge în fiecare colțișor al casei: perie standard, accesoriu spații înguste, perie pentru mobilă, perie pentru tapiserie, dar și un tub telescopic metalic, ce vă ajută să nu stați prea mult timp aplecați. Din câte putem observa deține câte o perie pentru orice părticică din casă, astfel că alergenii, praful și acarienii nu vor avea ce căuta în casa voastră.

Nu este nici prea zgomotos, atinge 82 dB, adică își face simțită prezența în timpul funcționării, însă nu ajunge să deranjeze.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design plăcut,
 • preț rezonabil,
 • fără sac,
 • filtru HEPA 10

Contra:

 • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Beko BKS5317T este un aspirator fără sac, ce asigură nu numai o aspirare eficientă și ușoară, ci captează și o cantitate mult mai mare de praf față de un model convențional.

User Rating: 2.03 ( 5 votes)

5 comentarii

 1. Unde gasesc filtre pentru acest model de aspirator??

 2. Este cel mai prost aspirator pe care l-am avut vreodata! Decat sa te chinui cu asta si sa-ti faci 1000 de nervi…iesi mai in avantaj cu matura! Emite mult…dar, foarte mult zgomot…caldura…si nu „trage”…te rogi de el! O tampenie!
  Cine l-a proiectat sigur este sau a fost (dupa caz) un DOBITOC!
  Nu cumparati asa ceva! Credeti – ma!

  • Eu am acest aspirator si sunt f mulțumită de el…cum să spui că te rogi de el? Mai bine roagă te la d.zeu să ti dea mintea care nu o ai…folosește matura cu succes la mult,mult praf !

   • Tu nu ai auzit de Philips ? Beko una dintre cele mai proaste aspiratoare din lume. Nu are putere de aspirare. Orice om normal la cap fuge de Beko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.