Beko BKS1430C – un aspirator de buget

Beko BKS1430C este un aspirator eficient, potrivit pentru cei cu un buget nu foarte generos, ce își doresc să investească într-un produs calitativ. Are un preț de aproximativ 399 lei (verifică preț actualizat), dar ai toate șansele să îl prinzi la ofertă în cazul în care urmărești promoțiile magazinelor.

Din punct de vedere al designului, producătorul merge pe simplitate, astfel că produsul este realizat pe o nuanță de negru, cu mici detalii argintii, ce crează un contrast plăcut. Pare destul de ușor, iar dimensiunile de 397 x 235 x 294mm(W x D x H), îl vor face să se încadreze perfect într-un dulap sau în colțul unei camere. Este ușor de utilizat. Are două butoane, unul pentru On/Off și unul pentru rularea cablului de alimentare. Între cele două butoane se mai poate remarca un selector de putere, astfel încât să îți aspiri la puterea dorită. Designul nu este cel mai reușit, pare puțin cam plăsticos, însă dacă ești genul care pune accent pe eficiența sa, atunci merită să îți arunci o privire peste acest model.

Poze cu aspiratorul cu sac

Beko BKS1430C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Beko este un model cu sac, ce asigură o aspirare uscată. Dezvoltă o putere de aspirare de 250W, suficient încât să poți aspira perfect orice tip de suprafață.

Capacitatea de colectare este de 3 L, ceea ce înseamnă că poți aspira o suprafață generoasă înainte de a fi nevoit să îl golești. Dispune și de un indicator pentru sacul colector, ce te anunță când este cazul să-l golești sau să îl schimbi.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică C, în clasa de curățare a suprafețelor dure B și în clasa de curățare a covoarelor E.

În ceea ce privește gama de accesorii, aspiratorul vine la pachet cu: o perie standard, o perie mică, un accesoriu pentru spații înguste, o perie tapiserie și un tub telescopic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț accesibil
  • putere de aspirare bună

Contra

  • clasa de eficiență energetică C
  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8.2
Accesorii - 7.5
Greutate - 7.8

7.8

O alegere eficientă

Beko BKS1430C este un aspirator cu un preț destul de accesibil, ce te va ajuta să îți menții casa impecabilă, cu fiecare aspirare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.