Beko BKS1360C – un aspirator eficient

Beko BKS1360C este un aspirator fără sac, ce se va dovedi extrem de util și eficient cu fiecare utilizare a sa. Poate fi găsit pe rafturile magazinelor la prețul de aproximativ 499 lei (verifică preț actualizat), dar dacă ești pe fază, cu siguranță îl poți prinde la o promoție destul de bună.

Din punct de vedere al designului, modelul se înscrie în categoria aspiratoarelor cu aspect modern și ușor de manevrat. Pare destul de robust și bine închegat, ceea ce îmi inspirată durabilitate, longevitate. Este realizat pe o nuanță de negru, accesorizată cu detalii albastre, ce crează un contrast plăcut. Dimensiunile sale sunt de 395 x 350 x 260 mm(W x D x H), deloc de speriat, ceea ce înseamnă că îi vei găsi loc cu ușurință într-un dulap. Aspiratorul Beko este unul dintre cele mai apreciate modele ale anului 2015, iar în cele ce urmează îți voi detalia câteva motive.

Poze cu aspiratorul fără sac

Beko BKS1360C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de un aspirator fără sac, ce are avantajul de a fi ușor de întreținut, fără costuri suplimentare cu sacii de schimb, așa cum se întâmplă în cazul modelelor cu sac. Are o putere de aspirare de 190W, suficientă încât să aspire perfect podeaua sau covorul.

Are o capacitate de colectare de 1,8 L, suficient încât să poți aspira o suprafață destul de generoasă. Golirea recipientului se face destul de ușor, prin răsturnarea recipientului în coșul de gunoi. Recipientul este transparent, astfel încât utilizatorul să poată vedea când trebuie golit.

Are un filtru HEPA, ce reușește să capteze o cantitate de aproximativ 98% din particulele de praf, ceea ce împiedică dezvoltarea posibilelor alergii. Mai exact filtrul HEPA contribuie la sănătatea familiei.

În ceea ce privește eficiența energetică, modelul se încadrează în clasa C, ceea ce înseamnă un consum moderat. Pentru curățarea suprafețelor dure, acesta se încadrează în clasa A, pentru emisiile de praf, se încadrează în clasa B, iar pentru curățarea covoarelor se încadrează în clasa D. Știu vei spune că nu se încadrează în clasa A pentru fiecare categorie, însă nici măcar aspiratoarele cu mult mai scumpe nu o fac.

La capitolul accesorii, aspiratorul vine echipat cu o gamă mai mult decât suficientă: o perie standard(pe aceasta o vei folosi cel mai mult), un accesoriu pentru spații înguste(te va ajuta să ajungi în fiecare colțișor al casei sau chiar sub canapea, pentru a aspira orice urmă de praf), o perie mică și bineînțeles tubul telescopic din metal.

Lungimea cablului este de 5m, și îți permite să aspiri o suprafață de aproximativ 8m. În ceea ce privește nivelul de zgomot, atinge 81 dB, însă surprinzător sau nu, acesta nu este gălăgios.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • filtru HEPA,
  • fără sac,

Contra

  • clasa de eficiență energetică C

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8.1
Accesorii - 8.5
Greutate - 8.2

8.3

O alegere eficientă

Beko BKS1360C este un aspirator fără sac, destul de eficient, ce te va cuceri prin designul modern, dar și prin calitățile sale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.