Asus Transformer Book T100TA-DK007H – un device compact

Din seria gadget-urilor care se pot transforma în alte dispozitive, un exemplu util și extrem de popular, în ultima vreme, este reprezentat de laptopurile care se pot converti în tablete. Utilitatea acestor dispozitive este adusă de mobilitatea pe care o oferă utilizatorului, acesta putând jongla pe parcursul zilei între funcțiile de laptop și tabletă, depinzând de activitățile desfășurate. Asus Transformer Book T100TA-DK007H poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere dotările care permit faptul ca dispozitivul să poată rula atât aplicații pentru tabletă, cât și aplicații specifice unui laptop standard, prețul este unul decent.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul dispozitivului este aparte, tableta putând fi desprinsă de laptop pentru a deveni mai portabilă. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic cu aspect obișnuit. Tastatura este ușor de atașat tabletei pentru folosirea ca laptop, iar sistemul de prindere este unul rezistent. Tastatura este internațională și are tastele ușor de controlat.

După cum ne-a obișnuit Asus, capacul laptopului/spatele tabletei este mat și găzduiește logo-ul. Este de remarcat totuși că, atunci când este folosit ca laptop, dispozitivul nu este deloc greu, depășind cu puțin 1 kg. Având dimensiunile de 263 x 171 x 10.5 mm ca tabletă și 263 x 171 x 23.6 mm ca laptop, dispozitivul este ușor de transportat în geantă.

Poze cu tableta Asus Transformer Book T100TA-DK007H

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice, gadgetul beneficiază de un procesor Intel Quad Core cu o frecvență de 1.33 GHz. Are o placă video Intel HD Graphics Gen7 integrată. Pentru a completa pachetul și a oferi fluiditate în multitasking, dispozitivul mai beneficiază de 2 GB de memorie DDR3 și o capacitate de stocare împărțită pe două tipuri, respectiv SATA și EMMC de 500 GB și 64 GB. Prin urmare, atât aplicațiile pentru tabletă, cât și cele pentru laptop vor fi rulate fără nicio problemă.

În ceea ce privește sistemul audio, dispozitivul are un difuzor care oferă un sunet destul de calitativ. La nivel multimedia, laptopul mai beneficiază de o cameră WEB de 1,2 MP.

La nivelul conectivității, dispozitivul are un port micro-HDMI și un port micro-USB, respectiv unul pentru 2.0. Prin urmare, utilizatorul poate conecta dispozitivul la ecrane mai mari pentru redarea de conținut.

Asus Transformer Book T100TA-DK007H are tehnologie Wi-Fi și Bluetooth. Din păcate, dispozitivul nu beneficiază și de funcția 3G pentru apeluri, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea dacă avem în vedere prețul. Lipsește, totuși, funcția GPS.

Autonomia este una medie și ajunge la 6 ore de utilizare în sistem standard. Dispozitivul este dotat cu o baterie Li-Polymer cu 2 celule.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț decent
  • versatil,
  • Windows 8

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Display

Asus Transformer Book T100TA-DK007H este potrivită pentru persoanele în mișcare care își doresc un dispozitiv compact prin care să fie conectate la tehnologie pe întreg parcursul zilei.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.