Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A – tableta 3G complexă și accesibilă

Având în vedere mobilitatea ridicată a utilizatorilor în ziua de azi, un gadget care îmbină cât mai multe funcții pare să fie opțiunea perfectă. Tableta Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A îndeplinește exact acest rol, beneficiind atât de toate funcțiile unei tablete, cât și de cele ale unui telefon. Prețul pentru acest dispozitiv cu funcții duble este de aproximativ 580 lei(verifică preț actualizat), ceea ce face ca opțiunea să fie una ideală pentru persoanele care doresc să fie mereu în contact cu tehnologia, dar și cu persoanele din agenda telefonică pe întreg parcursul zilei. Deși nu are cel mai performant procesor sau ecran, tableta îndeplinește cu suces sarcinile de rutină.

Designul tabletei este mai robust față de modelele din aceeași serie, producătorul alegând să scadă puțin calitatea materialelor folosite pentru a obține un preț mic. Carcasa este, astfel, dintr-un plastic care păstrează ușor urmele. Tableta este disponibilă pe gri. Cu dimensiunile de 199.5 x 120.8 x11.35 mm și o greutate de 340 de grame, modelul se încadrează totuși în rândul celor subțiri și ușor de manevrat. Pentru convorbire, cea mai comodă metodă este folosirea căștilor, tableta fiind destul de mare pentru a fi ținută la ureche.

Având o diagonală a display-ului de 7 inch și o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, calitatea imaginilor redate este superioară, de tip HD.  Display-ul este dotat cu tehnologie IPS și este protejat de o un scut de sticlă minerală. Unghiurile de vizibilitate ating 178 de grade. Imaginile sunt clare, dar ceva mai șterse față de cele ale dispozitivelor din aceeasi clasă.

Poze cu tableta Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Procesorul Dual-Core Intel de 1.2 Ghz, deși nu este cel mai performant, permite rularea de videoclipuri HD și a unor jocuri cu cerințe grafice mai avansate fără lag. Dispozitivul beneficiază de o memorie RAM de 1024 MB DDR2 și o placă video Power VR SGX544MP2. Activitățile multitasking sunt îndeplinite la fel de eficient, fără scăderea randamentului. Tableta are un spațiu de stocare de 8 GB, cu posibilitatea de extindere până la 64 GB printr-un card microSD. Este astfel suficient loc pentru filme, seriale, jocuri, cărți, muzică etc.

Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A folosește sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2, cu posibilitatea viitoare de upgrade. Accesul la magazinul Google Play deschide mii de opțiuni de aplicații, jocuri etc.

La nivel multimedia, sunetul are o calitate înaltă și este asigurat de tehnologia SonicMaster. Difuzoarele stereo sunt puternice, efectele fiind extrem de realiste. Tableta beneficiază de două camere web, respectiv una pe spate de 5 MP și una pe față de 1.2 MP. Camerele web fac posibile convorbirile Skype. Există mai multe opțiuni de personalizare a fotografiilor și videoclipurilor.

Conectarea la internet se face prin tehnologiile Wireless și 3G de mare viteză, navigarea pe internet fiind fluidă. Tableta dispune de un port USB și o ieșire audio pentru căști. Tableta mai dispune de G-sensor, busolă, senzor de proximitate, senzor de lumină și GPS.

În ceea ce privește autonomia, bateria Li-polymer de 3910 mAh face dispozitivul să reziste până la 10 ore în sistem de lucru.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 3G,
  • pret mic,
  • subțire și portabil,
  • până la 10 ore de redare video,

Contra:

  • lipsă HDMI

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Display

Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A este o tabletă ce oferă utilizatorilor un raport calitate-preț rezonabil, prețul fiind potrivit dotărilor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.