Asus FonePad 7 FE170CG-1B034A – tableta multifuncțională accesibilă

Pentru cei care își doresc să beneficieze de funcțiile unui telefon pe tableta personală, astfel încât să economisească timp și spațiu întrucât nu mai e nevoie să poarte mereu câte două dispozitive, tableta Asus FonePad 7 FE170CG-1B034A este o opțiune demnă de luat în considerare. Modelul Asus FonePad poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 600  lei(verifică preț actualizat).Prin urmare, tableta este atractivă atât prin design, dotări și multifuncționalitate, cât și prin preț.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul tabletei se remarcă față de cele din aceeași serie prin culoare și prin material. Astfel, spatele este disponibil pe alb, albastru, negru sau roșu, iar carcasa este alcătuită dintr-un plastic mat care oferă o aderență bună în mână. Ecranul a fost dotat cu un strat special de protecție împotriva amprentelor. Tableta are marginile rotunjite pentru un confort în plus.

Având dimensiunile de 192 x 110 x 10.7 mm și o greutate de aproximativ 300 de grame, tableta este extrem de subțire și de ușoară, chiar și față de tabletele fără 3G. Cea mai comodă metodă de convorbire este folosirea căștilor, deoarece tableta este puțin cam mare pentru a fi ținută la ureche. Un punct în plus este reprezentat de faptul că tableta este dual-SIM, scutind astfel utilizatorul de purtarea a două telefoane.

Poze cu tableta Asus FonePad 7 FE170CG-1B034A

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul tabletei are o diagonală de 7 inch și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli care oferă imagini de tip HD. Imaginile sunt strălucitoare și clare. Videoclipurile redate au calitate 720p. Prin urmare, filmele sau serialele se vor vedea destul de bine.

La nivelul performanțelor tehnice, tableta dispune de un procesor Dual-Core Intel de 1.2 Ghz, care permite rularea de aplicații și jocuri, precum și navigarea fluidă. Procesorului îi sunt asociate o memorie RAM de 1024 MB DDR2 și o placă video PowerVR SGX544MP2/8core. Tableta are un spațiu de stocare de 8 GB, cu posibilitatea de extindere până la 64 GB printr-un card microSD.

Asus FonePad 7 FE170CG-1B034A folosește sistemul de operare Android Jelly Bean 4.3, cu posibilitatea de upgrade la Android 4.4 KitKat.

Tableta beneficiază de un sunet de calitate asigurat de tehnologia SonicMaster. Ieșirea se face printr-un singur difuzor, care se prezintă totuși destul de bine.

Camerele foto funcționează în orice condiții de iluminare, surprinzând detalii mărunte. Camera principală de pe spate are 2MP, iar cea secundară de pe față are 0.3MP. Cele  două camere sunt dotate cu tehnologii îmbunătățite de procesare a semnalului și imaginilor digitale. Prin urmare, utilizatorul va putea fotografia sau purta convorbiri pe Skype în orice moment.

La nivelul conectivității, tableta dispune de Wireless, 3G și Bluetooth 4.0. Aceasta mai dispune de un port micro-USB și o ieșire audio. În ceea ce privește autonomia, dispozitivul este dotat cu o baterie Li-Polymer de 3950 mAh care îl face să reziste până la 10 ore de redare de clipuri video la rezoluție 720P și 30 de ore de convorbiri 3G.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 3G,
  • pret mic,
  • subțire și portabil,
  • până la 10 ore de redare video,
  • bluetooth

Contra:

  • lipsă HDMI

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Display

Asus FonePad 7 FE170CG-1B034A reprezintă o alegere bună pentru cei care au nevoie să folosească mai mult de un telefon pe parcursul zilei și în același timp să beneficieze de toate funcțiile unei tablete.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.