Aspirator Philips FC8144/01

Un aspirator bun cred că este mătura electrică ce și-o dorește oricine într-un cămin, mai ales dacă este ușor și practic. Astăzi am ales un aspirator din gama Philips, și anume modelul FC8144/01, care se bucură de reducere zilele astea și are un preț de aproximativ 400 lei (verifică preț actualizat)destul de accesibil pentru performanțele sale.

Din punct de vedere al designului, Philips FC8144/01 se bucură de cele mai bune materiale, dar și de finisaje bine realizate. Pare un aspirator bine costruit, cu un aspect plăcut. Un joc cromatic armonios, construit din nuanțe de alb, negru, gri și verde încântă privirea oricărui utilizator.

Poze cu aspiratorul Philips FC8144/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips FC8144/01 este un aspirator fără sac, mult mai igienic și mai practic decât unul cu sac, ce se bucură de prezența unui filtru HEPA, ce nu va face altceva decât să aspire până la 99,9% din paraziții microscopici din căminul vostru, paraziți ce sunt răspunzători de alergiile respiratorii. Foarte important de reținut este să schimbați filtrul HEPA o dată la 6 luni pentru a fi la fel de eficient. Motorul de 1400 W, generează o putere de 300W la aspirare, ceea ce înseamnă o curățare eficientă cu un consum mic.

Compartimentul pentru praf este extrem de ușor de golit și curățat, ceea ce presupune o întreținere ușoară. În plus aveți și un indicator cu led, ce vă anunță când compartimentul este plin și trebuie curățat. Capacitatea de colectare este de 1,7L, suficient pentru un cămin obișnuit.

Ca și accesorii vine cu toate periile necesare întreținerii parchetului și spațiilor înguste. Are un tub telescopic metalic ce ajută ca utilizatorul să ajungă în zonele cele mai greu accesibile fără nici o problemă. Cablul de 7m. permite aspirarea unei suprafețe de 10m.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • are filtru HEPA,
  • nu are sac

Contra:

  • filtrul HEPA trebuie schimbat periodic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Philips FC8144/01 este un aspirator fără sac extrem de eficient, ce te va ajuta să aspiri casa în câteva momente.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.