Aspirator fără sac Rowenta RO346301

Când vine vorba de treburile gospodărești mă gândesc că trebuie să le termin cât mai repede cu putință, pentru a putea petrece cât mai mult timp cu cei dragi. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple am nevoie de câteva electrocasnice eficiente. Între acestea unul extrem de important este aspiratorul. Modelul ales de mine este Rowenta RO346301 și are un preț de aproximativ 374 lei (verifică preț actualizat)dacă vă grăbiți să îl prindeți la reducere.

Designul aspiratorului este unul cât se poate de reușit. Combinația de negru cu portocaliu atrage foarte tare. Finisajele sunt foarte bine realizate, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Are două roți dintr-un plastic calitativ, ce face ca aspiratorul să se deplaseze destul de ușor în direcția indicată de utilizator.

Tubul metalic ajunge în orice colțișor al casei, fără a fi nevoie să ne aplecăm foarte mult. În ceea ce privește accesoriile, Rowenta RO346301 dispune de perie pentru parchet, perie standard, accesorii pentru spații mici, dar și de un accesoriu inedit, și anume cureaua de umăr, ce vă permite să țineți aspiratorul agățat de umăr. Bine nu știu câți dintre voi o veți folosi, pentru că personal mi se pare mult mai ușor să te folosești de roțile lui, decât să îl duci în spate, dar cu siguranță vor exista și persoane care vor fi mulțumite de acest aspect.

Poze cu aspiratorul fără sac Rowenta RO346301

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rowenta RO346301 este un aspirator eficient, fără sac, dar care beneficiază de filtru HEPA 13. Din punctul meu de vedere faptul că nu are sac, mi se pare că este mult mai practic, este ușor de curățat, trebuie doar golit recipientul și spălat, pe când un aspirator cu sac, dacă nu este golit la timp, va îmbâcsi casa de praf și un miros neplăcut, iar sacii trebuiesc schimbați periodic, tocmai fiindcă se îmbâcsesc.

Iar faptul că are filtru HEPA este binevenit pentru că aspirarea va fi mult mai eficientă, captează 99,9% din paraziții microscopici. Singurul inconvenient este că și acest filtru are o durată de 6 luni, după care trebuie schimbat pentru a fi la fel de eficient.

Rowenta RO346301 are o putere de 1900W, ceea ce înseamnă că își face treaba excelent. Recipientul de colectare a prafului este de 1L, suficient cât să folosiți aspiratorul de câteva ori fără să trebuiască să îl goliți. Nu este foarte zgomotos, și are un cablu de 6 m, ce vă permite să aspirați o suprafață de 9m.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • are filtru HEPA,
  • nu are sac

Contra:

  • filtrul HEPA trebuie schimbat periodic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Rowenta RO346301 este un aspirator fără sac ce vă ajută să faceți casa lună în doar câteva clipe..

User Rating: 2.78 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.