Economiseşte timp pentru tine cu electrocasnicele Arctic TET

  ” Întrebuinţaţi bine timpul, el trece aşa de iute, însă ordinea vă învaţă să câştigaţi timp.”    –     Goethe

Poate dacă am reuşi să ţinem cont de acest motto în fiecare clipă, am putea câştiga momente preţioase, în care să ne bucurăm de ceea ce ne face plăcere. De multe ori punem capul pe pernă şi ne facem planurile pentru următoarea zi, uneori ne ies, alteori mai puţin.

Mărturisesc că şi eu mă regăsesc în această categorie, ce aleargă într-o lume nebună, cu scopul de a-mi găsi locul, de a-mi întemeia familia la care am visat întotdeauna(după modelul părinţilor mei), de a-mi realiza visele atât pe plan finaciar, cât şi sentimental. Dar uneori am sentimentul că timpul aleargă şi nu iartă nici măcar clipa în care punem geană pe geană pentru a ne odihni.

Parcă ieri eram copil şi vorbeam despre ce vreau să fiu “când voi fi mare”, astăzi am senzaţia că s-au scurs câteva clipe şi am devenit  “mare”, şi totuşi nu este aşa, mărturie stau pozele şi colecţia de amintiri păstrată cu grijă în adâncul inimii.

Dacă până acum nu dădeam atâta importanţă timpului, în momentul de faţă am învăţat lecţia şi am ajuns să preţuiesc fiecare clipă petrecută în compania celor dragi. Când îi vedeam zilnic nu realizam cât de importanţi sunt pentru mine, acum, că ne despart câţiva zeci de km fac tot posibilul să valorific timpul la maxim, astfel încât să pot ajunge la ei cât mai des cu putinţă.

De aceea mi-am făcut un plan, şi am început prin a-mi achiziţiona maşina de spălat Arctic ce foloseşte tehnologia TET. Pot spune că este ideală pentru mine, îmi economiseşte timp, energie, dar şi bani. De multe ori dimineaţa, până să plec la servici apuc să spăl două ture de haine la programul scurt de 14 minute, ceea ce pentru mine reprezintă un avantaj extraordinar, ţinând cont că am un program foarte încărcat. Şi uneori o programez în aşa fel când vin de la servici să pot întinde deja rufele.

arctic-tet

Având în vedere că sunt atât de încântată de noua tehnologie Arctic, sunt convinsă că m-ar ajuta extrem de mult cuptorul şi plita electrică cu inel suplimentar de ardere, să gătesc mult mai repede şi mult mai bine.  Îmi place foarte mult să “prăjituresc”, în special pentru cei dragi mie, şi cu noua gamă de cuptoare TET de la Arctic sunt sigură că voi reuşi să îmi surprind familia de fiecare dată într-un timp mult mai scurt.

Aceasta ar cam fi viziunea mea în ceea ce priveşte economisirea tipului, iar motivul cel mai important pentru care îmi doresc să am mai mult timp liber este să îl împărtăşesc cu cei dragi mie, familia şi soţul meu, cei care îmi oferă fericirea şi împlinirea deplină, cei care sunt sprijinul meu în orice clipă, indiferent de situaţie.

În concluzie, Arctic TET nu este o simplă gamă de electrocasnice, ci un stil de viaţă mai ordonat, cu timp mai mult pentru a-ţi împlini dorinţe arzătoare.  :-)

Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro.

2 comentarii

  1. Salut, Daniela. Felicitari pentru participarea la campanie! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.