Apple Watch la doar 25 de dolari

apple watch

Obezitatea reprezintă o problemă serioasă, cu care se confruntă poporul american, motiv pentru care câteva companii au trecut la măsuri motivaționale, pentru a-și stimula angajații să slăbească. Astfel, prin intermediul companiei de asigurări de sănătate Vitality Group, acestea au început să le ofere angajaților ceasuri Apple Watch la doar 25 $, cu condiția ca aceștia să facă exerciții fizice zilnic, ce ar fi contorizate de noul smartwatch. Ulterior informațiile ar fi transmise către serverele companiilor.

Bineînțeles că există și penalizări în cazul în care angajatul nu își face exercițiile zilnice. Penalizarea lunară ar consta în suma de 13,50 dolari, timp de doi ani de zile, ceea ce ar face ca suma plătită să se apropie de suma reală a unui Apple Watch. Mai exact s-ar strânge o sumă de 324 de dolari, iar prețul actual al smartwatch-ului este de 349 dolari.

Proiectul dintre Apple și aceste companii este susținut de președintele Barack Obama. Inedita inițiativă se încadrează în lista reformelor pentru domeniul sanitar, propusă de președintele Americii prin intermediul legii Protection and Affordable Care Act(PPACA) sau ”Obamacare”.

Deocamdată campania se desfășoară doar în SUS, dar rezultatele spectaculoase ar putea face ca inițiativa să fie adoptată în curând și în Europa.

Cred că ar fi extrem de interesant să vedem o astfel de inițiativă și în România. Cu siguranță am vedea mult mai multă lume alergând în parc, iar sălile de forță cred că ar fi luate cu asalt de pasionații de gadgeturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.