Apple concediază un inginer datorită unui clip cu iPhone X devenit viral – VIDEO

iphone x

De curând Apple și-a concediat unul dintre ingineri după ce fiica acestuia a realizat un clip cu iPhone X, ce a ajuns viral pe YouTube. La începutul săptămânii trecute Brooke Amelia Peterson, o tânără pasionată de vlogging și-a vizitat tatăl în campusul Apple, unde a avut ocazia să testeze noul iPhone X al acestuia. Însă tânăra nu s-a limitat doar să testeze flagshipul gigantului din Cupertino, ci l-a și filmat pentru unul din vlogurile sale.

Clipul a fost preluat rapid de alte canale, viralizându-se într-un timp foarte scurt. Odată cu viralizarea clipului se pare că tatăl fetei ar fi fost concediat de Apple, datorită faptului că nu a respectat regulile interne și i-a permis acesteia să răspândească imagini cu un device, ce nu a ajuns încă în magazine, chiar din campusul companiei. Mai mult de atât conducerea i-a cerut fetei să scoată clipul de pe net, însă deja era mult prea târziu acest gest, având în vedere că fusese preluat de foarte multe publicații.

Deși toată filmarea a părut un gest total inocent, Apple demonstrează că nu se joacă atunci când vine vorba de regulile interne, iar filmarea în campus a unui device care încă nu a ajuns pe piață este o regulă strictă ce nu poate fi încălcată.

Cazuri similare au mai fost întâlnite și în trecut, atunci când un angajat al Microsoft a fost concediat, după ce fiul acestuia a postat fotografii cu Xbox 360 înainte ca device-ul să fie lansat.

iPhone X este deja disponibil la precomandă în oferta eMAG.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.