Aplicații Android 2014 – top 30

top 30 aplicații android

Smartphone-urile și tabletele au devenit deja un stil de viață pentru mulți dintre noi ce suntem iubitori de gadgeturi cu cât mai multe aplicații care mai de care mai interesante. Și pentru că aplicațiile Android sunt la mare căutare, m-am gândit să discutăm astăzi despre 30 de aplicații Android 2014 dintre cele mai utilizate. Iată care sunt cele mai utile aplicații Android:

Top aplicații pentru Comunicare

 1. facebookFacebook – milioane de utilizatori îl accesează zilnic de câteva ori, atât de pa deviceul mobil, cât și de pe tabletă, ce scopul de a relaționa cu prietenii sau de a urmări noutățile postate de aceștia și nu numai. În momentul de față facebook este una dintre cele mai populare rețele de socializare.
 2. Whats AppWhatsApp Messenger – este o aplicație ușor de folosit, prin care poți discuta cu prietenii sau familia, prin mesaje gratuite. Ideea este ca toți membrii să folosească aplicația și să fie conectați la internet.
 3. skypeSkype – este un mod ușor prin care poți discuta cu prietenii și familia prin mesaje instant, apeluri telefonice, sau prin video call. Totul gratuit. Doar că persoanele cu care vrei să ții legătura trebuie să utilizeze aceeași aplicație.
 4. InstagramInstagram – o aplicație prin care poți împărtăși poze și filmulețe prietenilor tăi mult mai ușor. Ai posibilitatea să le customizezi folosindu-te de diferite efecte interesante. Aplicația este gratuită.

Top aplicații pentru Divertisment

 1. shazamShazam – pentru cei ce aud o melodie interesantă și vor să afle cine o cântă și cum se numește, această aplicație este perfectă. De acum nu va mai trebui să întrebi în stânga și în dreapta informații referitoare la melodia care ți-a mers la suflet într-un anumit moment. Important este că aplicația o poți descărca gratuit.
 2. zedgeZedge – o aplicație utilă pentru cei ce vor să își schimbe ringtone-ul destul de des sau pentru cei ce vor un wallpapere interesant pe telefon. Este gratuită și poate fi folosită destul de ușor chiar și de începători într-ale tehnologiei.
 3.  zongaZonga – îți permite să te bucuri de muzica preferată în orice locație cu conexiune wireless sau 3G
 4. MX-PlayerMX Player – un nou mod de a viziona filmele. Este o aplicație ce se mișcă destul de bine atât pe smartphone, cât și pe tabletă.
 5. MP3-CutterMP3 Cutter – în cazul în care îți place o melodie, poți tăia bucata preferată și ulterior să o setezi ca și ringtone.
 6. kindleKindle – vei avea accesul la mai mult de 1 milion de cărți. Este aplicația perfectă pentru fiecare iubitor de cărți. De acum vei avea acces la cărți pe care poate ți le dorești de mult timp.
 7. youtubeYoutube – accesul nelimitat la videoclipurile ce îți stârnesc curiozitatea

Top aplicații pentru Productivitate

 1. SwiftKeySwiftKey – este o aplicație extrem de bine vândută în rândul utilizatorilor de Android. Nu este scumpă, dar facilitează tastarea pe telefon, prin tehnologia ce sugerează cuvintele pe care utilizatorul dorește să le scrie.
 2. Smart-Office-2Smart Office 2 – este o aplicație cu ajutorul căreia vei putea crea, edita, imprima și shareui documente Microsoft Office de pe orice device cu Android. Prețul aplicației este de 35,49 lei.

Top aplicații pentru Sport

 1. RunKeeperRunKeeper – pentru iubitorii de sport, ce doresc să își monitorizeze activitatea, această aplicație este extrem de utilă. Vei putea vedea ce traseu ai parcurs și timpul în care l-ai realizat. În felul acesta vei avea o evidență a performanțelor tale.
 2. Endomondo-Sports-TrackerEndomondo Sports Tracker – de acum vei avea un antrenor personal la purtător, ce îți monitorizează activitatea sportivă. Indiferent de tipul de activitate desfășurat, aplicația te menține motivat prin afișarea tuturor datelor necesare: calorii consumate, viteză, timp, etc
 3. Calorie-CounterCalorie Counter – este potrivit pentru cei ce vor să aibă o evidență asupra alimentației lor, pentru cei ce vor să înceapă o dietă fie de slăbire, fie de îngrășare.
 4. Fitness-BuddyFitness Buddy – o aplicație ce te va ajuta să fii în formă maximă în cel mai scurt timp posibil.

Top aplicații pentru Călătorii

 1. SkyTrip-RoadSkyTrip Road – pentru cei ce vor să cutreiere România, aplicația oferă informații interesante cu privire la punctele de interes pe o rază de la 500 la 20 km(hoteluri, pensiuni, restaurante, obiective naturale, istorice sau culturale).
 2. Trip-JournalTrip Journal – este una dintre cele mai populare aplicații în rândul iubitorilor de călătorii. Permite înregistrarea momentelor din timpul călătoriilor și înpărtășirea lor cu familia sau prietenii.
 3. trip-plannerTrip planner – aplicația te ajută să te pregătești pentru o călătorie, astfel încât să nu uiți nimic din ceea ce ai putea avea nevoie atunci când pleci la drum.

Top aplicații GPS

 1. GPS-TestGPS Test – este una dintre aplicațiile cele mai des utilizate și asta datorită faptului că oferă suplimentar, pe lângă modulul GPS și coordonatele exacte, viteza de deplasare, etc.
 2. Compas-ProCompas Pro – funcționează precum o busolă adevărată. Trebuie ținut telefonul pe o suprafață plană și orientat în direcția dorită.
 3. Google-MapsGoogle Maps – poate cea mai cunoscută și utilizată aplicație. O voce acordă asistență pentru navigație, indiferent că ești pieton sau șofer, precum și nenumărate informații referitoare la trafic.

Top aplicații pentru Jocuri

 1. 20482048 – este un joc de strategie, destul de provocator, ce te va ține concentrat o perioadă bună și nu vei putea renunța până când nu vei ajunge la rezultatul dorit.
 2. Candy-Crush-SagaCandy Crush Saga – un puzzele cu mai bine de 400 de nivele, ce creează dependență în rândul iubitorilor de jocuri.
 3. 300-Seize-your-glory300 Seize your glory – inspirat de ultima versiune a filmului 300, utilizatorul va trebui să oprească atacul Artemisiei, comandant al flotei persane. Este un joc interactiv, destul de interesant și poate fi descărcat gratuit.
 4. Angry-Bird-SpaceAngry Bird Space – de această dată, simpaticele păsări zboară către o nouă galaxie, unde vor fi înconjurate tot de binecunoscuții purceluși.

Top aplicații antivirus pentru Android

 1. Bitdefender-Mobile-Security-&-AntivirusBitdefender Mobile Security & Antivirus – probabil cel mai folosit antivirus, și asta datorită eficienței sale și a faptului că este ușor de utilizat.
 2. Avast-Mobile-Security-and-antivirusAvast Mobile Security and antivirus – este o aplicație completă și complexă, și spun asta datorită faptului că nu este doar un antivirus, ci încorporează și funcția de antifurt.
 3. Comodo-Mobile-SecurityComodo Mobile Security – un antivirus destul de popular, ce se aseamănă cu aplicația Avast Mobile Security și spun asta deoarece și aceasta deține funcția antifurt.

 Voi ce aplicații folosiți pentru telefoanele android?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.