La doar 13 ani, a realizat aplicația ce oferă informații despre medicii și spitalele din București

bucharest hospitals

La doar 13 ani, un puști reușește să surprindă prin realizarea unei aplicații, ce va fi utilă pentru toți cei ce sunt în căutarea unui spital sau a unui doctor din București. Aplicația poartă numele de „Bucharest Hospitals” și va putea oferi informații despre spitalele și medicii din capitală, dar totodată utilizatorii vor putea lăsa recenzii despre experiențele avute în cadrul instituțiilor respective și cadrele medicale cu care au intrat în contact.

Alexandru Tălnici este adolescentul responsabil pentru această idee: Lucrez cu Adobe Premier si Sony Vegas. Nu mi-a fost foarte greu, deoarece am urmat tutoriale de pe youtube şi cărţi de specialitate. Atât. Singurele mele surse”. Acesta a fost premiat cu medalia de argint în cadrul concursului internațional InfoMatrix 2017 pentru aplicația Bucharest Hospital. Meritul său este cu atât mai mare, cu cât acesta a fost cel mai tânăr candidat și singurul participant ce nu a avut un profesor coordonator.

Aplicația va include și un buton de urgență, pentru a apela rapid 112, dar și contacte sau trasee către instituția dorită.

Ideea aplicației este foarte bună și cred că trebuie susținută și extinsă la nivel național. Se folosește practic același principiu ca și pe TripAdviser, utilizatorul oferă recenzii în urma experienței avute. Mă gândesc că în felul acesta, medicii își vor da mai mult interesul pentru tratarea pacienților, iar conducerea spitalelor se va strădui să ofere servicii mai bune pentru pacienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.