A apărut tastatura cu grosimea unei coli de scris

tastatură cu grosimea unei coli

Pentru că se tinde către gadgeturi cât mai slim, iată că o companie din Cambrige a prezentat anul acesta în cadrul IFA Berlin, prototipul pentru o tastatură wireless extrem de subţire, ce va fi produsă cât de curând.  Directorul companiei pare destul de sigur de succesul acestui tip de tastatură, ce oferă flexibilitate şi totodată protecţie pentru o tabletă.

Proiectul a fost dezvoltat în parteneriat cu societatea Cambrige Inkjet Tehnology, companie renumită pentru aportul ce l-a adus dezvoltării căştilor Beat şi dispozitivelor Nike+SportWatch. Tastatura vine cu o interfaţă imprimată, ceea ce înseamnă că se pot realiza „taste” pentru orice tip de alfabet. Mai mult de atât, gadgetul va putea fi folosit ca şi planşă de desen sau coală de scris. Grosimea unui asemenea dispozitiv nu depăşeşte 0,5mm, adică grosimea unei coli normale.

Deocamdată nu ştim nimic legat de preţul gadgetului, ce pare să îmbrăţişeze nevoile utilizatorilor, adică dimensiune foarte mică, silenţiosă, fiabilă şi un aspect extrem de important: portabilă, cu rol de protecţie pentru tabletă.

Mai jos puteţi urmări filmuleţul de prezentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.