Allview Viva i8 – o tabletă accesibilă

Pentru cei care-și doresc o tabletă destul de ieftină, dar cu specificații bune, tableta Allview Viva i8 vine în ajutorul dumneavoastră. Tableta are o structură robustă și specificații tehnice destul de bune şi vine la un preț excepțional de numai 900 lei(verifică preț actualizat),un preţ decent pentru buzunarul celor ce îşi doresc o tabletă nu foarte scumpă, şi care să se descurce decent.

Producătorii garantează o autonomie de lucru de până la 8 ore. Ca şi conectivitate tableta Allview Viva i8 vine cu conexiune Wifi şi bluetooth.

Poze cu tableta Allview Viva i8 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interesanta tabletă Allview Viva i8 este animată de către un procesor Dual Core Intel Z2580, ce funcţionează la o frecvență de 2.0 GHz. Memoria RAM de 1 GB DDR2 va face ca tableta să se descurce chiar foarte bine în rularea mai multor aplicații simultan. Ecranul capacitiv cu suport multi touch, are o diagonală de 7,9 inch şi o rezoluție de 1024 x 768 px.

Chipset-ul video Power VR SGX544MP2 se va descurca extraordinar de bine în jocurile cu grafică ridicată, dar și în redarea video. Capacitatea de stocare a tabletei este de 16 GB, însă poate fi extinsă cu un card microSD de 32 de GB. Pe partea de multimedia tableta vine cu o cameră frontală de 2 MP şi una pe spate de 5 MP.  Allview Viva i8 vine cu sistemul de operare ceva mai vechi, Android 4.2 Jelly Bean.

Păreri pro şi contra

Pro

  • ecran capacitiv multi touch,
  • pret accesibil,
  • bluetooth

Contra:

  • lipsă HDMI

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Display

Bună

Dacă luăm în calcul preţul tabletei Allview Viva i8 şi comparând gadgetul cu alte tablete cu specificaţii asemănătoare vom ajunge la concluzia că avem de-a face cu o super tableta.

User Rating: 4.85 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. Ca si calitate, produsele Allview se descurca destul de bine.
    Detin in prezent un Allview P5 Quad si sunt foarte multumit de el.
    Ma gandeam la o tableta tot de la ei pe viitor, iar Allview Viva i8 pare sa aiba ce caut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.