Allview Viva H8+ – tableta quad core

Allview Viva H8+ este una dintre tabletele atractive scoase pe piață de brașovenii de la Allview, un model ce se mișcă destul de bine, fiind potrivită pentru activitățile de peste zi, de la navigare pe internet până la citit, joacă sau vizionat filme. Tableta poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 499 lei (verifică preț actualizat). Punctele forte ale acesteia sunt designul rezistent, ecranul IPS de 8 inch, procesorul Quad Core și funcția 3G. Punctul slab principal este reprezentat de capacitatea mică de stocare, mai exact de faptul că aplicațiile se instalează doar pe memoria internă de 1 GB. Apoi, nici la nivel multimedia tableta nu stă prea bine. În concluzie, modelul este unul potrivit pentru tine dacă vrei să folosești tableta mai mult pentru navigare, vizionare de filme, citit și ascultat muzică. Ai loc și pentru câteva aplicații, dar până la rezolvarea problemei de către producător va trebui să te mulțumești cu un număr redus.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Desingul este unul destul de simplu, dar inspiră rezistență. Carcasa este albă, iar spatele este alcătuit din aluminiu, oferind siguranță și o priză bună în mână. Modelul are dimensiunile de 123.4 x 7.9 x 212 mm și cântărește 359.7 g. Se remarcă, în primul rând, aspectul slim.

Poze cu tableta

Allview Viva H8+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 8 inch și o rezoluție HD de 1200 x 800 de pixeli. Imaginile au o calitate superioară. Display-ul beneficiază de tehnologie IPS, așa că este cu atât mai sensibil la atingere, oferind un control foarte bun. Alături de diagonala de 8 inch, tehnologia IPS oferă o vizibilitate foarte bună, prin lărgirea unghiurilor de vizualizare.

La nivelul performanței, tableta este dotată cu un procesor Quad Core Cortex A7 de 1.3 GHz care îi permite să se miște rapid și cursiv în toate aplicațiile. Procesorul este însoțit de un chipset video Mali 400 MP2 și o memorie RAM de 1 GB DDR3. Vei putea, astfel, să rulezi orice joc fără probleme.

Capacitatea de stocare internă este de 16 GB, cu capacitatea de extindere. Trebuie să știi, însă, că aplicațiile se instalează direct pe memoria internă care are doar 1 GB. Prin urmare, vei putea instala un număr redus de aplicații, restul spațiului fiind disponibil pentru fotografii, filme și alte tipuri de fișiere. Producătorul afirmă că lucrează la o soluție în acest sens.

Modelul folosește sistemul de operare Android Kit Kat 4.4.

Partea multimedia nu iese prea mult în evidență. Sunt disponibile două camere foto, una de 2 MP și una de 5 MP, dar prestația acestora este destul de slabă. Ai la dispoziție, totuși, funcții precum HDR sau pentru fotografii panoramice. Sunetul are un volum mediu.

Vei mai găsi disponibile funcții GPS, un accelerometru și un senzor de proximitate. De asemenea, tableta se poate conecta la internet prin Wi-Fi și beneficiază și de Bluetooth. Este de remarcat și faptul că este disponibilă funcția 3G, așa că dispozitivul poate fi folosit și pe post de telefon.

În ceea ce privește autonomia, aici modelul stă destul de bine, fiind dotat cu o baterie Li-Polymer de 4000 mAh. Vei putea avea până la 4 ore de conținut video în continuu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • preț accesibil,
  • se mișcă destul de bine,

Contra:

  • spațiul de stocare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.4
Display - 8.5

8.6

O alegere înțeleaptă

Allview Viva H8+ este o tabletă accesibilă la preț, ce oferă un raport calitate-preț excelent pentru cei ce își doresc să se bucure de un astfel de gadget.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.