Telefon mobil Allview Dual-Sim V1 Viper

Dacă până acum ceva timp, companiile producătoare de gadgeturi din România nu prezentau un interes prea mare pentru iubitorii de astfel de dispozitive, iată că mai nou, acestea încep să ridice stacheta în ceea ce priveşte calitatea. Prin urmare nici rezultatele nu au întârziat să apară, dispozitivele ajungând să fie tot mai apreciate şi totodată tot mai vândute. Una dintre aceste companii este şi cea de la Braşov, Allview, ce se numără printre liderii producătorilor de telefoane mobile din ţară. Unul dintre smartphone-urile  produse de această companie este şi Allview Dual-Sim V1 Viper, ce vine la un preţ de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), un preţ rezonabil, dacă ţinem cont de specificaţiile sale şi de faptul că este un dual-sim. Din punct de vedere al designului, Allview Dual-Sim V1 Viper are un aspect plăcut şi poate fi comparat cu uşurinţă cu un smartphone de top.

Poze cu telefonul Allview Dual-Sim V1 Viper

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Allview Dual-Sim V1 Viper vine cu display de 4,7 inch, ce este de tip IPS HD, şi are o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. La interior se bucură de un procesor destul de bun, Cortex A7 Quad Core, tactat la o frecvenţă de 1,2Ghz, suficient pentru a rula fără probleme orice aplicaţie îţi doreşti. Memoria RAM este de 1GB, destul de bine pentru un telefon nu foarte scump, iar în ceea ce priveşte spaţiul de stocare , memoria internă este destul de generoasă, mai exact de 4 GB şi se poate extinde până la 32 de GB, printr-un card Micro SD. Allview Dual-Sim V1 Viper  dispune de o cameră foto este de 8MP, ce vă permite să creaţi nişte imagini panoramice senzaţionale atât pe verticală, cât şi pe orizontală. Nici pe partea de conectivitate, terminalul mobil nu stă mai rău, mai exact vine cu bluetooth, se poate conecta la internet prin wireless, are un un port Micro USB şi un port Jack de 3,5mm. Capacitatea bateriei este mai mult decât mulţumitoare, veţi putea vorbi încontinuu timp de 6 ore şi 20 de minute. Allview Dual-Sim V1 Viper rulează penultima variantă de Android 4.2 Jelly Bean Plus.

Pro

  • este dual-sim,
  • sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean Plus
  • raport calitate/pret excepţional

Contra:

  • procesorul putea fi unul mai performant

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Display
Performanţe

Bun

Pentru cei cărora le-ar trebui două telefoane în mod normal, Allview Dual-Sim V1 Viper ar putea fi soluţia perfectă pentru aceste nevoi.

User Rating: 4.85 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. Super telefon! Are un ecran generos cu o rezolutie HD de 1280 x 720 px, 312dpi, este slim si dispune de un puternic procesor Quad Core 1.2GHz si 1GB de memorie RAM. Ruleaza foarte bine jocurile si aplicatiile si este la un pret foarte bun! Recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.