Allview donează 150.000 de măști către Direcțiile de Sănătate din țară

Poate mai mult ca oricând e nevoie ca în această perioadă să fim solidari și să facem bine. Să ne ajutăm unii pe alții și să ne susținem așa cum putem.

Allview de exemplu donează 150.000 de măști către Direcțiile de Sănătate din țară, pentru a asigura necesarul nevoilor imediate atât pentru angajații acestora, cât și pentru personalul instituțiilor din județ, direct implicate în lupta cu COVID-19.

„În această perioadă este important să dăm dovadă de solidaritate, empatie și implicare. Primii care ne-au arătat prin propriile fapte toate acestea, sunt cei aflați la datorie zilnic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii, jandarmii și toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși pericolului de a contacta virusul. Prin aceste donații ne dorim două lucruri, să le arătăm recunoștința față de eforturile depuse de ei dar și să îi ajutăm să diminueze riscurile la care se supun.” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

În lupta pentru reducerea transmiterii virudului COVID-19, Allview va continua această acțiune și în perioada următoare cu donații către alte instituții, ONG-uri sau forme de organizări sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.