Allview City Life SuperSlim – tableta românească ultra ieftină

Producătorul român Allview propune o tabletă ideală pentru primul contact cu un astfel de dispozitiv. Tableta este ușor de utilizat și de transportat și are un design atractiv și elegant. Numărându-se printre cele mai ieftine modele, tableta atrage cu siguranță un segment important de piață. Prețul pentru tableta Allview City Life SuperSlim este de doar 219 lei(verifică preț actualizat), un preț mai mult decât accesibil.

Tableta este disponibilă în două culori și, datorită dimensiunilor reduse, încape în aproape orice tip de geantă. Tableta are o grosime de doar 7,9 mm, o lățime de 122 mm și o greutate de doar 282 de grame, fiind ușor de manevrat de către toți membrii familiei. Designul tabletei este alcătuit din plastic și aluminiu, ceea ce îi oferă un grad de rafinament.

Poze cu tableta Allview City Life SuperSlim

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul de 7 inch este destul de rudimentar, acesta fiind lipsit de panoul IPS și având o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Revanșa față de utilizatori vine prin prețul extrem de accesibil și prin faptul că dispozitivul are un procesor decent care permite o utilizare fluidă.

Tableta are un procesor Dual Core Cortex A9 de 1.5 Ghz și o memorie RAM de 1GB, ceea ce permite rularea aplicațiilor la un nivel optim și chiar desfășurarea multitask.  Cu un chipset grafic 400, tableta promite o experiență fluentă în jocuri. De asemenea, utilizatorii pot citi cărți în diferite formate E-book și pot viziona filme și videoclipuri, inclusiv în format Full HD. În plus, tableta poate fi conectată la televizor printr-un port HDMI.

Spațiul intern de stocare este de 8GB, cu posibilitatea de extindere de până la 32 GB. City Life SuperSlim folosește sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1. La dotările de conectivitate se pot enumera tehnologia Wi-Fi de 802.11 b/g/n și tehnologia 3G, cea din urmă fiind disponibilă opțional, prin intermediul unui modem USB. Modem-ul nu este inclus în preț.

Bateria de 3000 mAh oferă o autonomie de maximum 4 ore dacă tableta este folosită continuu și de până la 10 zile dacă se află în stand-by.

Partea interesantă la acest model este că producătorul oferă o posibilitate de upgrade substanțială. Mai exact, pentru 160 lei Allview transformă tableta Dual Core într-o versiune Quad Core. În urma upgrade-ului sunt înlocuite placa de bază și încărcătorul. Prețul upgrade-ului include piesele de schimb, manopera și taxele de transport. Operațiunea de schimbare oferă subansamblelor modificate o garanție de 2 ani.

Mai exact, procesorul Dual Core este înlocuit cu unul Quad Core de 1 Ghz, iar GPU-ul este înlocuit de o versiune performantă cu 8 nuclee. Upgrade-ul atrage funcții noi și o experiență de utilizare superioară. În cadrul testării AnTuTu Benchmark City Life a obținut un punctaj de peste 12.000 de puncte care o situează destul de sus în rândul tabletelor Dual Core din aceeași clasă.

În concluzie, Allview City Life SuperSlim este o tabletă cu dotări decente, ce se adresează persoanelor care caută o tabletă entry-level la un preț cât mai mic. Având în considerare prețul redus, minusurile aduse de display-ul și camera foto mai puțin performante sunt acceptabile. În plus, posibilitatea de upgrade poate ridica substanțial performanța tabletei.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran capacitiv multi touch,
  • pret mic,
  • subțire și portabil,
  • HDMI

Contra:

  • deocamdata nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Display

Allview City Life SuperSlim este probabil una dintre cele mai ieftine tablete la ora actuală, ce se bucură de un succes destul de mare în rândul iubitorilor de gadgeturi fără un buget prea mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.