Allview AX4 Nano – o tabletă pentru cei în mișcare

Allview propune modelul accesibil de tabletă AX4 Nano, potrivită pentru a însoți utilizatorul pe întreg parcursul zilei. Tableta poate fi găsită în magazine la prețuri de aproximativ 380 lei(verifică preț actualizat), cu un raport calitate-preț destul de decent.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

La nivelul designului, tableta se remarcă prin dimensiunile reduse care o fac ușor de ținut în mână și de transportat. Carcasa este alcătuită din plastic fin, mat, care oferă o senzație plăcută la atingere și o aderență bună. Carcasa prezintă două fante argintii în care se află casca pentru apeluri și un difuzor. Partea de jos a carcasei se poate deschide pentru a introduce cartela SIM şi cardul de memorie microSD. Modelul are dimensiuni de 191x108x9 mm, ceea ce înseamnă că este destul de subțire. Greutatea sa este de doar 256.2 grame, ceea ce o face destul de ușor de strecurat în geantă. Carcasa este disponibilă în două culori, respectiv pe alb și pe negru.

Poze cu tableta Allview AX4 Nano

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul de 7 inch ocupă întreaga față a tabletei. Acesta este de tip TN LCD și are o rezoluţie de 800 x 480 pixeli. Unghiurile de vizibilitate oferite de acest tip de display sunt destul de slabe, dar totuși grafica în aplicații și jocuri se prezintă decent.

Camera principală de pe spate are 3 MP și blitz. Camera oferă funcţii precum panorama, detectarea zâmbetului și comanda vocală. Datorită funcției de capturare vocală, camera se declanșează automat atunci când aude cuvântul “Cheese”. Camera frontală pentru video-convorbiri  are 1 MP.  Din păcate, camerele nu oferă imagini de o calitate prea bună, dar sunt ok pentru utilizarea punctuală. Același lucru este valabil și pentru videoclipuri.

La nivelul performanței, tableta este dotată cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1.3 Ghz. Acestuia îi este asociat o placă video Mali 400 MP și o memorie internă RAM DDR3 de 512 MB. Capacitatea de stocare internă este de 4 GB, cu posibilitatea de extindere până la 32 GB cu un card microSD.

AX4 Nano folosește sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2. Tableta poate fi folosită pentru multiple activități de relaxare, browsing sau apelare. Jocurile fără prea multe cerințe rulează fluid, celelalte având lag destul de mare. Pentru iubitorii de carte, tableta poate fi folosită ușor drept ebook reader, suportând majoritatea formatelor.

Pentru muzică, tableta are un difuzor singular cu volum destul de tare. Playerul media include o serie de funcții pentru personalizarea sunetului. Tableta vine însoțită de o pereche de căşti ce redau sunetul impecabil și care pot fi folosite și pentru apelurile telefonice. Referitor la apelurile telefonice, funcția 3G este binevenită printre dotările tabletei. Calitatea convorbirilor este mai mult decât ok.

Allview AX4 Nano vine cu o serie de aplicații preinstalate, printre care antivirusul Bitdefender Mobile Security, Office Suite, Notes, PDF viewer. Tableta Allview mai beneficiază de GPS, Radio Fm, Bluetooth și Wi-Fi.

Bateria  de 2500 mAh oferă o autonomie de aproximativ 4 ore în condiții de utilizare intensă, ceea ce este mai mult decât ok ținând cont de capacitatea acesteia. Încărcarea completă a bateriei durează 2 ore și jumătate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 3G,
  • pret mic,
  • subțire și portabil,
  • GPS,
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluție destul de slabă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanță
Display

Allview AX4 Nano este perfectă pentru un utilizator aflat în mișcare care dorește o tabletă cu funcții complete, de la apelare, la browsing, multimedia sau joacă.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Am achizionat aceasta tableta si este extraordinara . Are un ecran care afiseaza culori frumoase, pot face multe chestii cu ea.Singurul inconvenient, are pierderi de semnal adica merge ce merge dupa pica semnalu de tot, dar dupa un restart isi revine.Nu e o tableta proasta si isi merita toti banii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.