Telefon mobil Dual-Sim Allview Alldro P5

Sunt tot mai multe persoane care dețin două sau chiar trei telefoane, și toate pe operatori diferiți de telefonie mobilă. Aceste persoane au în general o afacere sau chiar mai multe, iar necesitatea a două telefoane se justifică. Sau nu prea. Pentru că există și telefoane mobile care suportă două cartele simultan, tocmai pentru a nu mai fi nevoie să se transporte mai multe telefoane în buzunarele sau în geanta laptopului.

O soluție ideală pentru acele persoane care dețin în acest moment două telefoane este cu siguranță smartphone-ul dual sim Allview Alldro P5. Este un telefon fabricat de către o companie românească și care se bucură de un real succes în ultima perioadă, datorită faptului că realizează gadgeturi performante la un preț mai mult decât avantajos. De exemplu, pentru acest telefon prețul în acest moment este de doar 749.99  lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de bun, având în vedere că este un telefon din gama medie de performanță.

 

Poze cu telefon-ul mobil Allview Alldro P5

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește dimensiunile acestui telefon, Allview Alldro P5 dual-sim deține un ecran de 4.3 inch, ce este de tip IPS LCD, oferind imagini de o claritate spectaculos de bună și datorită rezoluției de 480 x 800 pixeli. În plus, este acoperit cu Corning Gorilla Glass, care împiedică spargerea ușoară a ecranului.

Acest dual-sim vine echipat cu un procesor puternic, Cortex A9 Dual Core, ce rulează cu o frecvență de 1 GHz, îndeajuns pentru a se putea deschide absolut toate aplicațiile de care ai nevoie. Pe partea de memorie RAM se putea mai bine, având în vedere faptul că deține numai 512 RAM, dar și aceștia sunt îndeajuns pentru un telefon din gama medie de performanță.

Sptațiul de stocare nu este nici acesta unul care să impresioneze,  memoria internă fiind de 2 GB, dar are avantajul că se poate extinde printr-un card MicroSD de până la 64 GB. Camera foto se ridică la standarde mai mult decât acceptabile, având un senzor de 8.0 MP. Printre caracteristicile principale ale camerei se află detectarea feței umane, astfel că, încadrarea în fotografie se va face mult mai ușor.

Dual-Sim Allview Alldro P5 este un telefon ce stă foarte bine și pe partea de conectivitate, având încorporată tehnologia bluetooth 3.0, se poate conecta la internet prin wireless. În plus, deține un port MicroUSB 2.0 și un port Jack 3.5 mm. Vine echipat cu o baterie de 1800 mAh, îndeajuns pentru o convorbire continuă de 5 ore.

În final trebuie menționat faptul că rulează pe sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Păreri pro şi contra

Pro

  • este un telefon dual-sim
  • raport calitate/preț excepțional
  • procesorul performant
  • camera foto performantă pentru un telefon din gama medie
  • sistemul de operare Android Ice Cream Sadnwich 

Contra:

  • memoria RAM redusă
  • spațiul de stocare insuficient pentru nevoile actuale

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Display
Performanţe

Bun

Pe lângă faptul că este un telefon ce suportă două cartele telefonice, mai este de remarcat şi desing-ul plăcut al acestui smartphone de la Allview. Brașovenii au realizat până în acest moment câteva telefoane și tablete ce au un aspect foarte plăcut ochiului.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.