Allview A5 Quad – smartphone-ul quad core accesibil

În momentul actual, viața fără smartphone pare de neconceput pentru cei mai mulți dintre noi. Allview A5 Quad este un model ieftin care te va surprinde prin faptul că, în ciuda acestui lucru, se mișcă foarte bine și are funcții atractive. Poate fi găsit la prețul de aproximativ 399 lei(verifică preț actualizat), un preț mai mult decât accesibil pentru un device care se descurcă cu decentă.

Telefonul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul este slim și elegant. Smartphone-urile au ecrane mai mari, dar, în același timp, își păstrează un profil subțire, astfel încât să poată fi ținute ușor în mână sau purtate și în buzunar. Telefonul are dimensiunile de 68.1 x 129x 10.9 mm și cântărește 153 de grame. Modelul este disponibil atât pe negru, cât și pe alb.

Poze cu telefonul

Allview A5 Quad

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 4.3 inch, fiind unul mediu, nici prea mic, nici prea mare. Rezoluția ecranului este de 800 x 480 pixeli. Acesta este de tip TFT.

Smartphone-ul se remarcă, în primul rând, prin faptul că se mișcă fluid. Acest lucru este posibil datorită folosirii unui procesor Quad Core Cortex A7 cu o frecvență de 1.3 GHz. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 512 MB. Memoria putea fi ceva mai mare pentru un randament și mai bun, dar, chiar și așa, experiența de utilizare este una plăcută. Vei putea rula aplicații, naviga în browser sau juca fără probleme.

Capacitatea de stocare este de 4 GB, putând fi extinsă până la 32 GB printr-un card microSD. Sistemul de operare folosit este Android 4.2 Jelly Bean.

Întrucât camera foto a telefonului devine, din ce în ce mai des, singura disponibilă sau cea mai la îndemână, este important ca dispozitivul să fie dotat cu o cameră bună. Modelul de față este dotat cu două camere foto, una principală așezată pe spate și una secundară pentru selfie-uri. Camera principală are 5 MP, iar cea secundară are 0.3 MP. Camera principală dispune de blitz și autofocus. Funcția panoramic photo este utilă pentru surprinderea peisajelor și cadrelor largi, dar și pentru fotografiile de grup.

În ceea ce privește funcțiile suplimentare, ai la dispoziție un GPS, un accelerometru, un senzor de proximitate și unul pentru lumină ambientală, dar și o busolă.

Nu în ultimul rând, telefonul este dual SIM, oferindu-ți posibilitatea de a umbla cu un singur smartphone pentru două cartele. Vei economisi spațiu în geantă și nu va mai trebui să porți grija a două dispozitive.

La nivelul conectivității există un port micro-USB și o intrare audio pentru căști. Există, bineînțeles, și tehnologiile wireless și bluetooth.

Smartphone-ul este folosit destul de mult peste zi, fiind necesar ca acesta să fie susținut de o baterie bună. Modelul nostru este dotat cu o baterie de 1700 mAh. Bateria nu este cea mai performantă, dar oferă totuși un randament bun.

Modelul se remarcă prin procesorul quad core, cele două camere foto și funcțiile destul de variate. Cu toate că dotările nu sunt cele mai performante, acestea oferă un randament mai mult decât decent. Nu vei putea juca cele mai avansate jocuri, dar, în rest, experiența va fi una fluidă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • procesor Quad Core
  • dual SIM,
  • pret mic,

Contra:

  • bateria putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Display - 7.6
Performanțe - 7.6

7.8

O alegere avantajoasă

Allview A5 Quad este un telefon ce îți asigură un raport calitate-preț avantajos, astfel că te vei putea bucura de suficiente funcții, fără să fii nevoit să scoți o sumă impresionantă din buzunar.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.