Adio telefoanelor LG! Compania închide divizia de telefoane!

Este oficial, LG renunță la divizia de telefoane! Compania a anunțat la începutul acestei săptămâni vestea tristă, care din păcate nu cred că a surprins pe cineva. După eforturi de a reveni în atenția publicului în ultimii ani, pe acest segment de piață, iată că sud-coreenii s-au văzut nevoiți să își accepte neputința de a salva o divizie care de-a lungul timpului a dat telefoane precum LG Nexus, LG Flex, LG G4 și multe altele. Ultimul telefon LG pe care am pus mâna a fost un LG Velvet, care nu arăta rău deloc.

Pentru utilizatorii de telefoane LG, producătorul îi anunță că nu au de ce să se îngrijoreze. Vor avea garanție în continuare, în conformitate cu prevederile fiecărei țări, dar și suport pentru piese sau software. Toate detaliile le găsiți pe site-ul LG.

În continuare vom mai vedea telefoane LG pe rafturile magazinelor, până când se vor epuiza stocurile, dar odată cu anunțul acesta nu știu câți se vor mai încumeta să își achiziționeze un telefon LG. Până la urmă e de înțeles. Deși au anunțat că vor oferi suport în continuare pentru utilizatori, mă îndoiesc că vor dura mai mult de 2 ani aceste servicii.
Păcat că nu au reușit să se reinventeze și să rămână competitivi pe această nișă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.